Bakanlığın tehdidinin ardından Mansur Yavaş'tan anlamlı açıklama

Abone ol

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, '6 Milyon Tek Yürek Oluyor' kampanyasında kaç kişinin gıda yardımı için başvurduğunu açıkladı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, '6 Milyon Tek Yürek Oluyor' kampanyasında kaç kişinin gıda yardımı için başvurduğunu açıkladı.

İçişleri Bakanlığı, koronavirüs salgını nedeniyle yardım kampanyası başlatan CHP'li belediyeleri soruşturma açmakla tehdit etti.

Mansur Yavaş'ın paylaşımı ise İçişleri Bakanlığı'nın tehdidine cevap niteliğinde oldu. Yavaş, "Bağışların nerelerde kullanılacağı her gün siz değerli vatandaşlarımıza duyurulacaktır" dedi.

Yardım kampanyası başlatan CHP'li belediyelere soruşturma tehdidi!

"6MilyonTekYürek dayanışma kampanyamıza 81.268 kişi gıda yardımı için başvurmuştur. İşini kaybetme gerekçesiyle de 14.662 kişi destek talebinde bulunmuş olup, sayı her dakika artmaktadır" diyen Yavaş, "Bağışların nerelerde kullanılacağı her gün siz değerli vatandaşlarımıza duyurulacaktır" ifadelerini kullandı.

Mansur Yavaş'ın paylaşımı şöyle;

CHP'li belediyelerin bağış kampanyaları yasaklanıyor mu? İmamoğlu'ndan manidar paylaşım

Vatandaşların ateşi termal kameralı drone ile ölçülüyor Yurttan Haberler HDP önündeki nöbet karantinaya rağmen sürüyor Yurttan Haberler Ankara'da bağışlar yerini buluyor: 'Bağışlarınızın her kuruşunun hesabını vereceğiz' Yurttan Haberler Çanakkale'de hamsi bolluğu balıkçıların yüzünü güldürdü Yurttan Haberler