Bahçeli: HDP parti değildir

Abone ol

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu.

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu.

Bahçeli, HDP'ye açılan kapatma davasıyla ilgili şu açıklamaları yaptı:

Eğer Türkiye tarihi haklarından ve milli bekasını savunmaktan vazgeçmemişse terörün siyasi ayağı hiçbir ad altında açılmamak üzere kapatılmalıdır.

Kılıçdaroğlu elini vicdanına koyup söylesin kimin yanındadır, kimin tarafındadır. Bölücülüğü terörü ve şiddeti mi destekliyor yoksa Türkiye'nin safında mı duruyor? Bu meselenin kenarı köşesi yoktur. Artık seçenek kalmamıştır. Ya ihanet kazanacak ya da millet iradesi ihaneti kazıya kazıya temelinden söküp atacaktır.

Kılıçdaroğlu demokrasilerde parti kapatmak yanlış diyor. HDP'yi savunuyor. O dediği meşruiyet ve hukuk sınırları içinde faaliyet gösteren partiler için geçerlidir. HDP bunun dışındadır ve zaten parti marti de değildir.

Bahçeli'den itiraf gibi açıklama: Biz demiyoruz ki 'bir elimiz yağda diğeri baldadır' Siyaset AKP'lilerin toplantısında Türk bayrağı sofra bezi yapıldı! Siyaset AKP'ye Veyis Ateş ve Sezgin Baran Korkmaz'la ilgili zor sorular! 'Dürüstçe söyleyin...' Siyaset Kulisleri hareketlendiren iddia: Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu’nun partileri birleşiyor mu? Siyaset