Antalya Büyükşehir'den Muhittin Böcek'in sağlık durumuna ilişkin açıklama

Abone ol

Antalya Büyükşehir Belediyesi, koronavirüse yakalanan Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in vefat ettiği yönündeki iddiaları yalanladı.

GERÇEK GÜNDEM- Antalya Büyükşehir Belediyesi, koronavirüse yakalanan CHP'li Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in vefat ettiği yönünde çıkan asılsız haberlere ilişkin açıklama yaptı.

Belediye tarafından yapılan açıklamada "Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek’in durumu yoğun bakıma alındıktan sonra daha iyiye gitmekte olup tedavisine devam edilmektedir" denildi.

Koronavirüs tedavisi gören Mühittin Böcek için kritik 24 saat

Belediyenin açıklaması şu şekilde:

"Kamuoyuna Duyuru

Sosyal medyada asılsız ve çirkin haberler dolaşmaktadır. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek’in durumu yoğun bakıma alındıktan sonra daha iyiye gitmekte olup tedavisine devam edilmektedir. En yakın zamanda bizlerle olacaktır."

Tekmeyle araba camı kıran saldırganın 8 yıla kadar hapsi istendi Güncel Selçuk Üniversitesi'nde öğretim görevlisi Ahmet Acar ölü bulundu Güncel Akar'dan şehit Tuğgeneral Sezgin Erdoğan için taziye mesajı Güncel Prof. Dr. Ceyhan: Ankara'yı konuşuyoruz ama diğer illerde de durum kötüleşecek Güncel