Altınordu’dan Türk futboluna gol makinesi

Abone ol

TFF 1’inci Lig ekiplerinden Altınordu’nun genç yıldız adaylarından 19 yaşındaki forvet Enis Destan, Ümit Milli Takım’da attığı gollerle Ay-Yıldızlı ekibe son 2 maçta 4 puan kazandırdı.

2023 UEFA U21 Avrupa Futbol Şampiyonası I Grubu’nda mücadele eden Türkiye, önceki gün deplasmanda Kazakistan’ı Altınordulu Enis’in 27’nci dakikada kaydettiği golle 1-0 mağlup etti. Maça ise Altınordu’nun golcüsü Enis Destan damgasını vurdu.

Genç santrfor geçen ay Bursa’da İskoçya ile oynanan maçta 75’inci dakikada rakip fileleri sarsarak skoru 1-1’e getirmiş ve Ay-Yıldızlılar ilk puanını kazanmıştı. Üç maçta 4 puana ulaşan Türkiye, 5 takımlı grupta 3’üncü sıraya yükseldi. Ligde son olarak 1-0’lık Menemenspor galibiyetinde bu sezonki ilk golünü atan Enis, Erzurum deplasmanında yine takımının en önemli kozu olacak.

Bonservisi 2 milyon Euro

Enis Destan’a Süper Lig ’den ve Avrupa’dan birçok talip olduğu ifade edilirken başkan Seyit Mehmet Özkan’ın ise bonservis bedeli olarak 2 milyon Euro talep ettiği ifade edildi. Enis’in devre arasında yuvadan uçma ihtimali yüksek gözüküyor.

Samir Nasri'nin son görüntüsü olay oldu Spor Galatasaray'da sıra Kemerburgaz'da Spor Oğuzhan Özyakup'un yeni aşkı Skyler Witschge Spor Suudiler şimdi de İnter'i istiyor Spor