AKP'li Ünal'dan Kılıçdaroğlu'na: 7 ay boyunca neden sustunuz?

Abone ol

"Kemal Kılıçdaroğlu, Biden'ın açıklaması kendisine sorulduğunda alaycı bir üslup ve çirkin yakıştırmalarla Fahrettin Altun'a saldırarak konuyu geçiştiriyor"

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, "Kemal Kılıçdaroğlu, Biden'ın açıklaması kendisine sorulduğunda alaycı bir üslup ve çirkin yakıştırmalarla Fahrettin Altun'a saldırarak konuyu geçiştiriyor." ifadesini kullandı.

Ünal, Twitter hesabından, "Kemal Kılıçdaroğlu, Biden'ın açıklaması kendisine sorulduğunda alaycı bir üslup ve çirkin yakıştırmalarla Fahrettin Altun'a saldırarak konuyu geçiştiriyor. Asıl soru şudur, Biden Ocak'ta 'Erdoğan'ı sizinle devireceğini' söylediğinde siz 7 ay boyunca neden sustunuz?" paylaşımında bulundu.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak'tan Kılıçdaroğlu'na tazminat davası açan Erdoğan’a sert sözler Siyaset Sarıgül 'parti kur' talebine böyle cevap vermiş: Salgın koşullarında uygun olmaz Siyaset MHP'li belediye başkanının koronavirüs testi pozitif çıktı Siyaset Fahrettin Altun'dan Joe Biden itirafı: Konuşmadan haberimiz vardı Siyaset