AKP'li belediyenin konser yasağı sonrası Aynur Doğan sessizliğini bozdu: 'Bizler 'kaslarınızı' geliştireceğiniz kum torbası değiliz'

Abone ol

AKP'li Derince Belediyesi'nin şarkıcı Aynur Doğan'ın konserini yasaklamasına tepkiler devam ederken; Doğan sessizliğini bozarak bir açıklama yaptı. Doğan yaptığı açıklamada ''Bizler “kaslarınızı” geliştireceğiniz kum torbası değiliz'' dedi.

Seslendirdiği Kürtçe şarkılarla bilinen Aynur Doğan'ın Derince'de 20 Mayıs'ta yapacağı konser AKP'li belediye tarafından iptal edilmiş; belediyenin söz konusu kararına tepkiler yükselmişti.

Meclis'te Aynur Doğan protestosu: CHP'li vekil 'Dar Hejiroke'yi' söyledi

AKP'li belediyenin Aynur Doğan yasağına Kılıçdaroğlu'ndan tepki: 'Özgür doğduk, özgür öleceğiz bu vatanda' dedi, 'Dar hejiroke' şarkısını paylaştı

SESSİZLİĞİNİ BOZDU

CHP Lideri Kılıçdaroğlu başta olmak üzere siyasetçilerden gelen tepkilere rağmen sessiz kalan Aynur Doğan da sessizliğini yaptığı paylaşım ile bozdu.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Doğan, ''Aşıklar hakikatı ispatlayanlardır, biz de bu yolda ilerlemeye devam ediyoruz. Gücümüzün yettiği, sevginizin olduğu her yerde paylaşarak birlikte büyüyeceğiz'' dedi.

''KUM TORBASI DEĞİLİZ''

Doğan ayrıca ''Bizler “kaslarınızı” geliştireceğiniz kum torbası değil ancak yüreğinizi ve vicdanlarınızı güçlendirmenin fırsatlarıyız'' ifadelerini kullandı.

Doğan'ın paylaşımı şöyle:

Black Mirror, 6. sezonuyla geri dönüyor: İşte paylaşılan ilk detaylar Kültür - Sanat CHP'li İlgezdi'den Kültür Bakanlığı'na: Elinizdeki fon miktarını açıklayın ve bunları hak sahiplerine teslim edin Kültür - Sanat Okan Bayülgen'den Z kuşağına: Türkiye'de istemiyor ama Londra'ya giderse itaat etmeye hazır Kültür - Sanat AKP'lilerin hedef gösterdiği duvar resmi kaldırıldı Kültür - Sanat