AKP Sözcüsü Çelik'ten Cihan Kolivar'a 'ekmek' tepkisi: 'Hadsizliktir'

Abone ol

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar'ın ekmekle ilgili söylemlerine tepki gösterdi.

Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar'ın katıldığı bir televizyon programında söylediği, "Ekmek aptal toplumların temel gıda maddesidir. Ekmeği temel gıda maddesi saymıyorum. Bizim toplum ekmek ile doyduğu için böyle 20 sene başında yöneticiler duruyor" sözlerine AKP Sözcüsü Ömer Çelik'ten tepki geldi.

Sosyal medya hesabından açıklamaya yapan Çelik, "Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar’ın sözleri nefret söylemidir. Milletimizi ve ekmeği aşağılayan açıklamaları hadsizliktir. Bu şahsın milletimizi ve ekmeği aşağılamanın yanı sıra husumet siyasetinin elamanı olduğunu belli eden açıklamaları ise başlıbaşına nefret siyasetidir." ifadelerini kullandı.

AKP'li belediye yetişkin çam ağaçlarının bulunduğu parka 'semt evi' yapmak için imar planı değiştirdi Gündem 2019'da Bakan Kurum'la tartışmıştı: Kazım Karabekir'in torunundan acı haber Gündem Çavuşoğlu: İlişkileri daha olumlu bir gündeme taşıdık; AB üyeliği hedefimize bağlıyız Gündem Bahçeli'nin 'merhum büyüğümüz' diye andığı Serdengeçti, MHP'yi nasıl eleştirmişti? Gündem