A Haber sunucusundan skandal 'helikopter kazası' yorumu!

Abone ol

A Haber sunucusu Salih Nayman kaza anını yorumlarken, skandal ifadeler kullandı.

A Haber sunucusu Salih Nayman, İstanbul Çekmeköy'de düşen askeri helikoptere ilişkin kaza anını yorumlarken, skandal ifadeler kullandı.

İstanbul Çekmeköy Kirazlı Mahallesi’nde bir site içine askeri helikopter bilinmeyen bir nedenle düştü.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, yaralanan 4 askerin şehit olduğunu açıkladı.

"KEŞKE BU GÖRÜNTÜLER AMERİKAN ASKERLERİNE AİT OLSAYDI"

Helikopterin düşüş anının görüntüleri sosyal medyada paylaşılırken, A Haber kanalı sunucusu Salih Nayman görüntüler için “Keşke bu görüntüyü sizinle paylaşmak zorunda kalmasaydık… Keşke bu görüntüler Amerikan askerine ait olsaydı, onu böyle verseydik, maalesef içinde bizim askerlerimiz vardı” ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

İstanbul Çekmeköy'de, Kirazlıdere Mahallesi'nde bulunan Parkverde Sitesi yakınlarına UH-1 tipi bir askeri helikopter düştü. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, kazada 4 askerin şehit olduğunu açıkladı.

SAVCILIK VE BAKANLIK SORUŞTURMA BAŞLATTI

Kazada herhangi bir sivil vatandaşın yaralanmadığı bildirildi. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı ve Milli Savunma Bakanlığı askeri helikopterin düşmesine ilişkin soruşturma başlattı.

KASIM AYINDA DA DÜŞMÜŞTÜ

Geçen yıl Kasım ayında İstanbul Sancaktepe'de eğitim uçuşu için havalanan aynı tip bir askeri helikopter binaların arasına düşmüştü.

İstanbul Çekmeköy'deki askeri helikopter kazası hakkında yayın yasağı! Medya Medya dünyasının acı kaybı! Usta gazeteci hayatını kaybetti Medya beIN Sports'ta büyük kriz! Medya Ekşi Sözlük, Demirören'e satıldı mı? Açıklama geldi Medya