9 - 15 Kasım haftalık burç yorumu - Başak burcu ve yükselen Başak

Abone ol

Astrolog Sitare İnal 9 - 15 Kasım haftasında Başak burcu ve yükselen Başak burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Astrolog Sitare İnal 9 - 15 Kasım haftasında Başak burcu ve yükselen Başak burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Başak burcu ve yükselen Başak haftalık burç yorumu

Bu hafta yeteneklerinizle ilgili konularda harekete geçebilirsiniz. Finansal kaynaklar ve parasal konularla ilgili savaşabilirsiniz. Romantik bir maceraya atılabilirsiniz fakat gelebilecek krizlere karşı dikkatli olun. Kişisel konularda rekabetçi olabilirsiniz. Yaratıcılığınızı daha fazla kullanacağınız işlerle ilgilenebilirsiniz. İlgilendiğiniz konularda hep bir mücadele içinde olabilirsiniz. Borç alacak konularında hırslı davranabilirsiniz.

15 Kasım’daki yeni ayda ticari konularda hareketlenmeler artabilir. Yeni girişimler, iletişim ve eğitim alanında başlangıçlar yapabilirsiniz. Kısa yolculuklar gündeme gelebilir. Parasal konularda kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Yeteneklerinizi sergileyeceğiniz işler için daha güçlü başlamak isteyebilirsiniz.

9 - 15 Kasım haftalık burç yorumu - Aslan burcu ve yükselen Aslan Astroloji 9 - 15 Kasım haftalık burç yorumu - Yengeç burcu ve yükselen Yengeç Astroloji 9 - 15 Kasım haftalık burç yorumu - İkizler burcu ve yükselen İkizler Astroloji 9 - 15 Kasım haftalık burç yorumu - Boğa burcu ve yükselen Boğa Astroloji