7 - 13 Eylül haftalık burç yorumu - Oğlak burcu ve yükselen Oğlak

Abone ol

Astrolog Sitare İnal, 7 - 13 Eylül haftasında Oğlak burcu ve yükselen Oğlak burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Astrolog Sitare İnal, 7 - 13 Eylül haftasında Oğlak burcu ve yükselen Oğlak burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Oğlak burcu ve yükselen Oğlak haftalık burç yorumu

Bu hafta ev ve ailenizle ilgili konulardaki motivasyonunuzu kaybetmeye başlayabilirsiniz. Evinizle ilgili aksilikler gündeme gelebilir. Gündelik koşuşturma içinde sorumluluklarınız ve iş yükünüz artabilir. Dayanıklı olmanız gereken konular ortaya çıkabilir. İç dünyanıza çekileceğiniz, ailenizle ilgileneceğiniz konular yoğunlaşabilirsiniz.

Kişisel mevzularda, kurumsal işlerdeki artış sizi yoruyor ve zorluyor olabilir. Çatışmaları ve gerginlikleri kontrol etmek kolay olmayabilir. Mantıklı ve gerçekçi kararlar almaya çalışsanız da bu dönemdeki olayları kontrol etmek güç olabilir. Bugüne kadar hız kazandırmaya çalıştığınız konularda yavaşlamalar gündeme gelebilir.

Finansal konularda cesur ve kendinizden emin davranabilirsiniz. Ön göremediğiniz konulara karşı dikkatli olun. İlişkilerinizdeki krizler sizi biraz üzebilir.

7 - 13 Eylül haftalık burç yorumu - Yay burcu ve yükselen Yay Astroloji 7 - 13 Eylül haftalık burç yorumu - Akrep burcu ve yükselen Akrep Astroloji 7 - 13 Eylül haftalık burç yorumu - Terazi burcu ve yükselen Terazi Astroloji 7 - 13 Eylül haftalık burç yorumu - Başak burcu ve yükselen Başak Astroloji