6 aylık geçici işe 5 saatte 3 bin başvuru

Abone ol

DİYARBAKIR'da, Toplum Yararına Çalışma Programı (TYP) kapsamında 6 ay süreyle işe alınacak 2 bin kişi için 5 saatte yaklaşık 3 bin kişi başvurdu. Kurum önünde kuyruklar oluşurken, başvuru süresinin cuma günü sona ereceği belirtildi.

DİYARBAKIR'da, Toplum Yararına Çalışma Programı (TYP) kapsamında 6 ay süreyle işe alınacak 2 bin kişi için 5 saatte yaklaşık 3 bin kişi başvurdu.

Kurum önünde kuyruklar oluşurken, başvuru süresinin cuma günü sona ereceği belirtildi.

İŞKUR Diyarbakır İl Müdürlüğü'nce TYP kapsamında kentte çeşitli kurum ve kuruluşlarda 6 ay için asgari ücretle alınacak 2 bin işçi için başvurular bu sabah başladı.

Sabahın erken saatlerinde kurum önünde beklemeye başlayanlar, kuyruklar oluşturdu. İlk 5 saatte başvuru sayısı 3 bin kişiyi buldu. Cuma günü sona erecek olan başvuru sayısının başvuru bitiminde 20 bine ulaşacağı değerlendiriliyor.

'35 senelik pazarcıyım ve ilk defa bu fiyatlara sebze satıyorum' Ekonomi BİM’in ücretli poşet uygulamasından kazancı belli oldu! Ekonomi Ünlü iş insanı hayatını kaybetti Ekonomi CHP'den asgari ücretlinin yükünü hafifletecek teklif Ekonomi