6- 12 Aralık haftalık burç yorumu - Balık burcu ve yükselen Balık

Abone ol

Astrolog Sitare İnal, 6- 12 Aralık haftasında Balık burcu ve yükselen Balık burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Balık burcu ve yükselen Balık haftalık burç yorumu

İş hayatınız ve yöneticilerinizle ilgili konularda önemli gelişmeler olabileceği bir haftadasınız. Yeni başlangıçlar ve hareketlenmeler olabilir. Ev, aile ve iş konularını dengelemeniz gerekebilir. Toplum önündeki yerinizle ilgili belli netleşmeler veya tamamlanması gereken konulara yoğunlaşabilirsiniz. Geleceğinizle ilgili konularda hareketli olabilirsiniz yine de kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Yaratıcı olan konularda başarı sağlayabilirsiniz.

Uluslararası bir iş yapıyorsanız veya üniversite ile ilgili konular varsa hayatınızda bunları geliştirmek için iyi bir fırsat olabilir. Yayıncılık, medya, sosyal medya ve tutkulu olduğunuz konularda inandığınız şeyin peşinden gidebilirsiniz. Yeni ve farklı bakış açıları katacağınız bir sürece girmiş olabilirsiniz. Yaşadıklarınızı iyi ön görmeye çalışın.

6- 12 Aralık haftalık burç yorumu - Kova burcu ve yükselen Kova Astroloji 6- 12 Aralık haftalık burç yorumu - Oğlak burcu ve yükselen Oğlak Astroloji 6- 12 Aralık haftalık burç yorumu - Yay burcu ve yükselen Yay Astroloji 6- 12 Aralık haftalık burç yorumu - Akrep burcu ve yükselen Akrep Astroloji