27 Aralık – 2 Ocak haftalık burç yorumu - Akrep burcu ve yükselen Akrep

Abone ol

Astrolog Sitare İnal, 27 Aralık – 2 Ocak haftasında Akrep burcu ve yükselen Akrep burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Akrep burcu ve yükselen Akrep haftalık burç yorumu

27 Aralık-2 Ocak haftası iletişimde olduğunuz insanlarla ilişkilerinize dikkat etmenizde fayda var. İletişim, eğitim, teknik konularda üzerinizde baskı hissedebilirsiniz. Ticari konularda da hissedeceğiniz bu yük 2 Ocak’tan sonra baskın olmaya devam etse de ilerleme kaydedeceğiniz konularda bir başlangıçta getirecektir. Öncesindeki birkaç gün işlerinizin sıkıştığını hissedebilirsiniz. Yeni gündemler ve harekete geçmek için 2 Ocak’ı bekleyin.

Ani değişiklikler ve ideallerin değişmesi gibi konular hayatınıza hareket getirecektir. Jüpiter’in Balık burcuna geçmesiyle fedakarlık yapabilirsiniz. Değişken koşullara ayak uydurmaya çalışacaksınız. Aşk hayatınızda renklenmeler olabilir. Çocuklarınızla ilgili konularda bazı fedakarlıklar yapabilirsiniz. Eskide kalan ama aklınızdan çıkmayan hobilerinize veya keyif aldığınız konulara tekrar fırsat verebilirsiniz.

27 Aralık – 2 Ocak haftalık burç yorumu - Terazi burcu ve yükselen Terazi Astroloji 27 Aralık – 2 Ocak haftalık burç yorumu - Başak burcu ve yükselen Başak Astroloji 27 Aralık – 2 Ocak haftalık burç yorumu - Aslan burcu ve yükselen Aslan Astroloji 27 Aralık – 2 Ocak haftalık burç yorumu - Yengeç burcu ve yükselen Yengeç Astroloji