26 Ekim - 1 Kasım haftalık burç yorumu - Yay burcu ve yükselen Yay

Abone ol

Astrolog Sitare İnal 26 Ekim - 1 Kasım haftası ve Dolunay'da Yay burcu ve yükselen Yay burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Astrolog Sitare İnal 26 Ekim - 1 Kasım haftası ve Dolunay'da Yay burcu ve yükselen Yay burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Yay burcu ve yükselen Yay haftalık burç yorumu

Bu hafta, 28 Ekim’den itibaren geleceğinizle ilgili mevzularda daha olumlu bir gündeminiz var. Arkadaşlarınızla birlikte daha rahatlamış hissedebilirsiniz kendinizi. Sosyal ortamlarınızı genişletebilir, sevdiğiniz insanlara daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Gezdiğiniz yerlerden tanışacağınız yeni insanlar olabilir. Aşk hayatınız renklenebilir. Çocuklarınızla ilgili gelişmeler de sizi rahatlatabilir. Eski mevzuların gündeme gelmesiyle kararsızlığınız artabilir.

31 Ekim’deki dolunay, çalışma ortamınızla ilgili konularda hareketlenmeler yaratabilir. İş arkadaşlarınızla ilgili ani değişikler içinde olabilirsiniz. Yaşadığınız hızlı değişiklerden duygusal olarak etkilenebilirsiniz. Olaylara karşı tepkilerinizi kontrol etmek güç olabilir. Hizmet alıp verdiğiniz yerlerdeki değişiklikler sizi huzursuz kılabilir. Sağlığınıza özellikle dikkat edin. Bilinçaltınızdaki konuları temizleyebilirsiniz.

26 Ekim - 1 Kasım haftalık burç yorumu - Akrep burcu ve yükselen Akrep Astroloji 26 Ekim - 1 Kasım haftalık burç yorumu - Terazi burcu ve yükselen Terazi Astroloji 26 Ekim - 1 Kasım haftalık burç yorumu - Başak burcu ve yükselen Başak Astroloji 26 Ekim - 1 Kasım haftalık burç yorumu - Aslan burcu ve yükselen Aslan Astroloji