21 - 27 Eylül haftalık burç yorumu - Oğlak burcu ve yükselen Oğlak

Abone ol

Astrolog Sitare İnal, 21 - 27 Eylül haftasında Oğlak burcu ve yükselen Oğlak burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Astrolog Sitare İnal, 21 - 27 Eylül haftasında Oğlak burcu ve yükselen Oğlak burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Oğlak burcu ve yükselen Oğlak haftalık burç yorumu

Bu hafta iç motivasyonunuzda düşüklük hissedebilirsiniz. İçinize kapanıp ve belki ev içindeki konularla ilgilenmeyi seçebilirsiniz. Aile ve iş hayatınızı dengelemeniz gerekecek ve bunun için çok fazla iş yükünün altına girebilirsiniz. Bu sizi stresli koşullara itebilir. Öfkenizi kontrol etmekte güçlük çekebilirsiniz, iletişim içinde olduğunuz insanlarla yanlış anlamalar içinde olabilirsiniz. Kişisel mevzularda disipline olmanız gereken konular olabilir. Olaylara fazla içgüdüsel yaklaşıyor olabilirsiniz. Cesaret göstermeniz gereken konuların içine çekilebilirsiniz. Bu durumlar içinde kendinizi keşfedeceğiniz şeylerle karşılaşabilirsiniz.

Finansal konularda gelişmeler olabilir. İlişkilerinizdeki konular dolayısıyla krizleri yönetmeniz gerekebilir. Bazı konulara çok sert bakıyor olabilirsiniz. Kendinizi dayanıklılık testlerine sokuyor olabilirsiniz. Elinizde olmayan koşulları kontrol etmek için kendinizi zorlamayın. Rekabet ortamında olmaktan hoşlanmayacaksınız.

21 - 27 Eylül haftalık burç yorumu - Yay burcu ve yükselen Yay Astroloji 21 - 27 Eylül haftalık burç yorumu - Akrep burcu ve yükselen Akrep Astroloji 21 - 27 Eylül haftalık burç yorumu - Terazi burcu ve yükselen Terazi Astroloji 21 - 27 Eylül haftalık burç yorumu - Başak burcu ve yükselen Başak Astroloji