20 - 26 Eylül haftalık burç yorumu - Balık burcu ve yükselen Balık

Abone ol

Astrolog Sitare İnal, 20 - 26 Eylül haftasında Balık burcu ve yükselen Balık burcunu bekleyen gelişmeleri ve Dolunay'ın etkilerini yorumladı.

Astrolog Sitare İnal, 20 - 26 Eylül haftasında Balık burcu ve yükselen Balık burcunu bekleyen gelişmeleri ve Dolunay'ın etkilerini yorumladı.

Balık burcu ve yükselen Balık haftalık burç yorumu

20-26 Eylül haftasında, finansal konularda ilişkilerin payı büyük. Eşin ortağın parası, yatırımlar veya banka kredileri gibi konularda harekete geçiyorsunuz fakat içinde fedakârlık getiren koşullarda var. Stresli konuları yönetmeniz gerekebilir. İlişkilerdeki krizler önemli olabilir. Taviz verdiğiniz konular sizde gerginlik yaratabilir. Merkür Retro’sunun yaklaştığı günlerde finansal konulara dikkat edin, yeni başlangıçlar ve alımlar için uygun bir dönem değil.

21 Eylül’deki dolunay kişisel konuları gündelik olaylarınızı daha fazla ortaya çıkardığı bir hafta. Duygusal olarak fazla çalkantılı olabilirsiniz, dengesiz durumlar sizi yorabilir. Kişisel konularda krizleri yönetmek zor olacak gibi. Fedakârlık göstermeniz gereken konular var ve akışta kalmak zor olabilir. Kendinize öz eleştiri yapmanız gerekebilir bu dolunayda.

20 - 26 Eylül haftalık burç yorumu - Kova burcu ve yükselen Kova Astroloji 20 - 26 Eylül haftalık burç yorumu - Oğlak burcu ve yükselen Oğlak Astroloji 20 - 26 Eylül haftalık burç yorumu - Yay burcu ve yükselen Yay Astroloji 20 - 26 Eylül haftalık burç yorumu - Akrep burcu ve yükselen Akrep Astroloji