20 – 26 Aralık haftalık burç yorumu - Akrep burcu ve yükselen Akrep

Abone ol

Astrolog Sitare İnaal, 20 – 26 Aralık haftasında Akrep burcu ve yükselen Akrep burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Akrep burcu ve yükselen Akrep haftalık burç yorumu

İletişim içinde olduğunuz kişilerle ilişkilerinizi denge de tutmak zor olabilir. Ani gelişen olaylar tepkilerinizi kontrol etmenizi zorlaştırabilir. Eğitim, yazı ve çizim işlerinizle ilgili konular ön plana çıkabilir. Başlangıçlar sert ve yoğun olan konular ve iş hayatınızda çok fazla sorumluluk üstlenmenize neden olabilir. Teknik alımlar yapmamaya özen gösterin. Ticari konularda imzalardan kaçının. Yolculuklarda kaza riski olabilir.

Ev ve aile hayatınızda kontrol etmeye çalıştığınız konularda ani değişiklikler içinde olabilirsiniz. Aile koşullarınız ve evinizle veya evin içindeki bir olay veya eşyalarla ilgili değişiklikler olabilir. İç dünyanızda da aldığınız kararlar gündeme gelebilir. Ani ve beklenmedik olana hazır olmanızı tavsiye ederim. Eski ve geleneksel konuları değiştirme vaktidir.

20 – 26 Aralık haftalık burç yorumu - Terazi burcu ve yükselen Terazi Astroloji 20 – 26 Aralık haftalık burç yorumu - Başak burcu ve yükselen Başak Astroloji 20 – 26 Aralık haftalık burç yorumu - Aslan burcu ve yükselen Aslan Astroloji 20 – 26 Aralık haftalık burç yorumu - Yengeç burcu ve yükselen Yengeç Astroloji