18 - 24 Ekim haftalık burç yorumu - Balık burcu ve yükselen Balık

Abone ol

Astrolog Sitare İnal, 18 - 24 Ekim haftasında Balık burcu ve yükselen Balık burcunu bekleyen gelişmeleri ve Dolunay etkisini yorumladı.

Astrolog Sitare İnal, 18 - 24 Ekim haftasında Balık burcu ve yükselen Balık burcunu bekleyen gelişmeleri ve Dolunay etkisini yorumladı.

Balık burcu ve yükselen Balık haftalık burç yorumu

20 Ekim’deki Dolunay sizi, sizin için kaynaklarınızla ilgili konularda etkileyici durumlar içerebilir. Ani para çıkışı veya kazanç gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz. Yeteneklerinizle ilgili konularda gelişmeler olabilir. Değişmesini beklemediğiniz olaylarla ilgili ani gelişmeler ve hızlı bitişler olabilir. Hayatınızdaki olaylarla ilgili farkındalıklarınız artabilir. İlişkileriniz aniden bitebilir. Hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Maddi anlamda güçlenmek isteyeceksiniz.

19 Ekim’de Merkür Retrosu’nun bitişi ile ilişkilerinizle ilgili her türlü krizi yönetmeniz gerekecek. Eski konular gündeme gelebilir. Finansal konularda gelişmeler olabilir. Eşin veya ortağınız parasıyla ilgili konularda diplomatik davranmanız gerekebilir. Kararsız kaldığınız konularda sizi huzursuz eden konuları sezgisel olarak çözebilirsiniz.

18 - 24 Ekim haftalık burç yorumu - Kova burcu ve yükselen Kova Astroloji 18 - 24 Ekim haftalık burç yorumu - Oğlak burcu ve yükselen Oğlak Astroloji 18 - 24 Ekim haftalık burç yorumu - Yay burcu ve yükselen Yay Astroloji 18 - 24 Ekim haftalık burç yorumu - Akrep burcu ve yükselen Akrep Astroloji