1 - 7 Mart haftalık burç yorumu - Terazi burcu ve yükselen Terazi

Abone ol

Astrolog Sitare İnal 1 - 7 Mart haftasında Terazi burcu ve yükselen Terazi burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Astrolog Sitare İnal 1 - 7 Mart haftasında Terazi burcu ve yükselen Terazi burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Terazi burcu ve yükselen Terazi haftalık burç yorumu

Bu hafta sizin için krizli konular tetiklenebilir. 4 Mart’tan sonra koşullar daha rahat akacaktır. İletişim eğitim konularında hız kazanacağınız durumlar söz konusu. Uluslararası işler, yayıncılık, medya veya akademik konularda işler yapıyorsanız buralarda hayatınıza hız katacak olaylar yaşayabilirsiniz. Hayatınızda önem verdiğiniz mevzularda kararlar alabilirsiniz. İlişkinizle ilgili gelişmeler sizi rahatlatacak bir hafta içindesiniz.

Çalışma hayatınızın içinde keyifler söz konusu. Teknik ve ticari işlerinize özen gösterin içinde dağınık koşulların olduğu durumlar sizi yorabilir. Yoğun bir çalışma içinde olabilirsiniz. Sevdiğiniz işlerle ilgili çok mesai harcadığınız bir dönem içindesiniz. Bu hafta karşınızdaki insanlarla daha fazla uyum içinde olmaya çabalayabilirsiniz. Aşk hayatınız veya çocuklarınızla ilgili konularda keyifli gelişmeler söz konusu.

1 - 7 Mart haftalık burç yorumu - Başak burcu ve yükselen Başak Astroloji 1 - 7 Mart haftalık burç yorumu - Aslan burcu ve yükselen Aslan Astroloji 1 - 7 Mart haftalık burç yorumu - Yengeç burcu ve yükselen Yengeç Astroloji 1 - 7 Mart haftalık burç yorumu - İkizler burcu ve yükselen İkizler Astroloji