Meteoroloji'den 3 ile kar uyarısı

Meteoroloji'den 3 ile kar uyarısı
Abone ol

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yarın saatlerinden itibaren Bitlis, Muş ve Bingöl'de kuvvetli kar yağışı beklendiğini duyurdu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün yaptığı açıklamada Bitlis, Muş ve Bingöl çevresini kar yağışına karşı uyardı.

Ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların uyarıldığı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"30 Ocak 2023 Pazartesi günü öğle saatlerinden itibaren Bitlis, Muş ve Bingöl çevrelerinde kuvvetli kar yağışı (10-20 cm) beklendiğinden, ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olunmalıdır."

Yetkililere seslendiler, yardım istediler Yetkililere seslendiler, yardım istediler Güncel Yoksulların zorla yıkılan evlerinin yerinde yükselen açgözlülük Güncel