Batman'da Balkon Çöktü! Ölü ve Yaralılar Var

Abone ol

Batman’da fayans çalışması yapılan 3 katlı evin balkonun çökmesi sonucu meydana gelen faciada 4 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi ise yaralandı. Diğer yaralıların tedavisi devam ederken, olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Batman'ın Beşiri ilçesi Atbağı Köyü'nde bir balkonun çökmesi sonucu meydana gelen faciada ölü ve yaralıların olduğu bildirildi.

YEMEK YERKEN FACİAYI YAŞADILAR

Edinilen bilgiye göre, Yel ailesinin 3 katlı evlerinin 1’inci katına ek olarak yapılan balkon, fayans çalışması sırasında çöktü. Balkon çöktüğü esnada aşağıda yemek yiyen aile üyeleri Fırat Tarhan (27), Mücahit Toy (18) ve Faris Yel’in (12), İ.H.Y. (24), V.K.Y. (15), T.Y., (19) A.V.Y. (12) A.Y. (50) ve Halis isimli Suriye uyruklu kişi taşların altında kaldı.

3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Feci olayda Fırat Tarhan Mücahit Toy ve Faris Yel hayatını kaybetti. Diğer 3 yaralının ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ÖLÜ SAYISI YÜKSELDİ

Ağır yaralılardan Raman Yel'in (19) tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmesiyle ölü sayısı 4'e yükseldi. Fırat Tarhan (26), Faris Yel (12) ve Mücahit Toy'un (17) olay yerinde hayatını kaybetmişti.
Ahmet Veysel Yel (11), Veysel Karani Yel (15), Abdülkadir Yel (50), İbrahim Halil Yel (24) ve ismi öğrenilmeyen bir kişi tedavileri devam ediyor.

Termometreler Bir Anda Fırlayacak, O Güne Dikkat Termometreler Bir Anda Fırlayacak, O Güne Dikkat Güncel Bakan Kurum'dan Kentsel Dönüşüm Çağrısı Güncel AKP Genel Başkan Yardımcısı Anlattı... 'Yüzde 65 Pay Bizim' Güncel Özgür Özel'den Eski CHP Genel Başkanlarına Babalar Günü Kutlaması Güncel