İduğ'dan gençlere Kariyer Merkezi sözü

Cumhuriyet Halk Partisi Bornova Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa İduğ gençlerin istihdama katılması için projelerini açıkladı.

İduğ'dan gençlere Kariyer Merkezi sözü

Cumhuriyet Halk Partisi Bornova Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa İduğ, ilçenin ekonomik kalkınmasına ve istihdamın artmasına yönelik projeleri hayata geçireceklerini söyledi. İş insanı İduğ, "Kariyer Merkezi projemizle, özel sektör ve kamu işbirliğini gerçekleştirerek, istihdama katkıda bulunacağız" dedi.

Mahalle gezilerinde gençlerle sohbet eden ve sıkıntılarını dinleyen İduğ, gençlerin yakındığı önemli konulardan birinin de işsizlik olduğunu belirtti. İş insanı olduğuna ve iş dünyasının içinden geldiğine vurgu yapan İduğ, "Yatırım ve istihdamda nitelikli, donanımlı insan gücünün önemi büyük. İş arayanlarla özel sektör arasında köprü olacak bir Kariyer Merkezi projesini hayata geçireceğiz. Gençlere mesleki eğitim ve donanım kazandıracak destek program ve projelerde ise sivil toplum örgütleri, iş dünyası ve İZKA ile işbirliğini gerçekleştirerek, katkı koyacağız. 3. Sanayi Sitesi’ndeki AR-GE Merkezi’ni de bu işbirliği içerisine dahil ederek, istihdam yaratılmasına çok önemli bir katkı sağlayacağız. Çünkü, vatandaşlarımızın her sorununa çözüm üretmek, ihtiyaçlarına cevap vermek anlayışıyla yola çıktık" dedi.

Etiketler
Bornova Cumhuriyet Halk Partisi