CHP'li Kılıç, Foça'da seçim çalışması yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, Millet İttifakı'nın Foça Belediye Başkan Adayı Fatih Gürbüz'le birlikte seçim çalışması yaptı.

CHP'li Kılıç, Foça'da seçim çalışması yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, Millet İttifakı'nın Foça Belediye Başkan Adayı Fatih Gürbüz'le birlikte seçim çalışması yaptı. Sevda Erdan Kılıç, birlik ve beraberliğin önemini vurgulayarak, bütün Foçalıların oylarına talip olduklarını söyledi.

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, Foça'da seçim çalışmalarına katıldı. Millet İttifakı'nın CHP'li Foça Belediye Başkan Adayı Fatih Gürbüz'ün seçim çalışmalarına destek vermek için Foça'ya gelen İzmir Milletvekili Kılıç, burada partililer tarafından karşılandı. Ziyareti kapsamında, Foçalı kadınlarla kahvaltı etkinliğinde buluşan Sevda Erdan Kılıç, katılımcılarla tek tek ilgilenerek sohbet etti. Kılıç, bir araya geldiği kadınlardan Fatih Gürbüz için destek sözü aldı.

Daha sonra CHP Foça İlçe Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım ve Fatih Gürbüz ile birlikte esnaf ziyaretlerinde bulunan Sevda Erdan Kılıç, esnafın sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Foça'da Salı günlerini kurulan halk pazarını da ziyaret eden Sevda Erdan Kılıç, pazarcı esnafı ve vatandaşlarla sohbet etti. Partisinin Foça Belediye Başkan Adayı Fatih Gürbüz'e ve ekibine destek isteyen CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, Foça için hazırlanan projelerin destekçisi ve takipçisi olacağını belirtti.
İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç'ın sadece seçim zamanlarında değil, normal zamanlarda da CHP Foça İlçe Örgütünü yalnız bırakmadığını belirten CHP Foça İlçe Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım, "Seçim çalışmalarımıza katılıp bize güç veren sayın vekilimize parti örgütümüz adına teşekkür ediyorum" diyerek Cumhuriyet Halk Partisi'nin gücünü birlikteliğinden aldığını söyledi.

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirten Foça Belediye Başkan Adayı Fatih Gürbüz ise, "Seçim çalışmalarımız kapsamında gerçekleştirdiğimiz ziyaret ve temaslarda, partimize ve bizlere büyük bir ilgi var, bu ilginin 31 Mart'ta sandığa fark olarak yansıyacağına inanıyoruz. Her şey Foça için. Bütün enerjimizi Foça'ya hizmet yolunda harcayacağız" diye konuştu.

Etiketler
İzmir İttifak Millet İttifakı Milletvekili Sevda Erdan Kılıç Cumhuriyet Halk Partisi