Karşıyaka'da Çocuk Kulübü’nde yeni dönem başlıyor

Çocukların okul dışında kalan vakitlerini daha kaliteli ve verimli hale dönüştürmek için çalışan Karşıyaka Belediyesi Vecdi Altay Çocuk Kulübü’nde yeni dönem kursları başlıyor.

Karşıyaka'da Çocuk Kulübü’nde yeni dönem başlıyor

8 farklı branştaki ücretsiz kurslar için ilk ders zili 24 Eylül’de çalacak.

SOSYAL VE KÜLTÜREL DESTEK

Karşıyakalı çocukların sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla faaliyetlerini sürdüren Karşıyaka Belediyesi Vecdi Altay Çocuk Kulübü, 2018 - 2019 dönemini 8 branştaki ücretsiz kurslarla açıyor. Bu sezon 7-10 yaş aralığındaki Karşıyakalı çocuklar için eğlenceli matematik, karikatür, akıl oyunları, eğlenceli fen, resim, diksiyon, yaratıcı drama ve İngilizce drama kursları verilecek.

BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Toplam 8 branş için açılan 200 kişilik kontenjan ilk kayıt gününde dolarken, 24 Eylül itibariyle dersler başlayacak. Her branşta uzman eğitmenler tarafından verilecek kurslar sayesinde, hem çocukların eğitim ve sosyal yaşamlarına katkı sağlanacak hem de yeteneklerinin keşfedilmesine imkan tanınacak.

“ÇOCUKLAR İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın eğitimlerini ve sağlıklı gelişimlerini desteklemek için çalışmaya devam ediyoruz. Bu amaçla, Vecdi Altay Çocuk Kulübümüz bünyesinde yine dolu dolu bir kurs programı hazırladık. Tüm öğrencilerimize başarılı ve mutlu bir sezon diliyorum. Her şey çocuklarımız ve aydınlık yarınlarımız için” dedi.

Etiketler
Karşıyaka Okul Karşıyaka Belediyesi