Yalova'da camilerde bayram temizliği

Yalova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde il merkezinde bulunan camilerde temizlik çalışması başlattı.

Yalova'da camilerde bayram temizliği

Çalışma kapsamında merkeze bağlı tüm camilerde çevre temizliği yapılacak.

Yalova Belediyesi tarafından Ramazan ayında ve her bayramda gerçekleştirilen cami temizlik çalışmaları Kurban Bayramı öncesi de başlatıldı. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda camilerin çevreleri öncelikle süpürgeli araçlarla temizlendikten sonra yıkanıyor.

Yalova Belediyesi olarak Ramazan ayında, bayramlarda ve belirli aralıklarla bu temizliklerin yapıldığını belirten Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman; “Bu konuda oldukça hassasız. Vatandaşlarımızın ortak kullanım alanları olan ibadethanelerimizin özellikle özel günlerde temizliğine özen gösteriyoruz. Kurban Bayramında yine en fazla gidilecek olan camilerimizde ve kabristanlıklarda gerekli temizlik ve bakım çalışmalarımızı yaparak vatandaşlarımız için hazır hale getiriyoruz. Yapmış olduğumuz program dahilinde il merkezinde bulunan tüm camilerimizde gerekli çevre temizlikleri bayram öncesi tamamlanmış olacak” dedi.

Etiketler
Kurban Bayramı Yalova Yalova Belediyesi