Soner Çetin: Hepiniz birer kahramansınız

Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, her ay düzenli olarak hayvanserverlerin mama taleplerini karşılamaya devam ediyor.

Soner Çetin: Hepiniz birer kahramansınız

Bu ayki mama dağıtımında hayvanseverlere seslenen Başkan Çetin, “Sokaktaki dostlarımızı sahipsiz bırakmayan siz değerli hayvansever dostlarımla gurur duyuyorum. Hepiniz birer kahramansınız” dedi.

Her ay 150 torba mama dağıtımı gerçekleştiren Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, hayvanseverlerin talebi üzerine mama sayısını önümüzdeki aydan itibaren 200’e çıkaracaklarının müjdesini verdi.

Mama dağıtımı sırasında hayvanseverlere seslenen Başkan Soner Çetin, “Elimizden geldiğince kedilerimize yetecek miktarda mama yardımı yapmaya çalışıyoruz. Görüyorum ki, talepler çok fazla ve kedilerimize yetişmiyor. Bu belediye sizin, halkın belediyesi. Sizin her kuruşunuzu doğru yerlere harcamakla sorumluyuz. Sizlere, hayvanseverlere yapılan bu destek doğru bir harcama. Sizler, hepiniz birer kahramansınız. Sokakta yaşayan dostlarımıza sahip çıkıyorsunuz ya, ne mutlu sizin gibi, sokakta yaşayan dostlarımız konusunda bu kadar duyarlı yardımseverlerimiz var. Sizler olmasanız, ben bu kadar çalışanı nereden bulacaktım. Bu arada sizleri de, değerli başkanlarımı da kırmıyor, ayda 150 torba olan mama takviyesini 200 torbaya çıkarıyorum. Önümüzdeki aydan itibaren size 200 torba mama yardımında bulunacağız” dedi.
Başkan Çetin’in mama sayısını artıracağını açıklamasının ardından, hayvanseverler, “En büyük Başkan, bizim Başkan” sloganları atarak, Başkan Çetin’i alkış yağmuruna tuttu.

Etiketler
Çukurova Akdeniz Doğu Akdeniz Soner Çetin