Zeydan Karalar’dan 8 Milyon liralık dev yatırım

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar Demetevler Mahallesi’nde yapılacak olan ve 8 milyon liraya mal olacak çok amaçlı spor tesisin temelini attı.

Zeydan Karalar’dan 8 Milyon liralık dev yatırım

Tesise geçtiğiz Ocak ayında vefat eden Adana Amatör Spor Kulüpler Federasyonu eski başkanı Ali Gülleri’nin ismi verilecek.

8 MİLYON LİRALIK DEV YATIRIM

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana’nın en büyük çok amaçlı spor tesislerinden biri olacak olan Demetevler Çok Amaçlı Spor Tesisinin temelini attı. 8 bin metrekare alan üzerinde 12 farklı branşta spor yapılabilecek tesiste birde spor salonu bulunuyor.

Temel atma törenine Cumhuriyet Halk Partisi Adana İl Başkanı Av. Emrah Kozay, Seyhan İlçe Başkanı Abeydullah Kolcu, Çukurova İlçe Başkanı Zihneti Emre, Yüreğir İlçe Başkanı İsmet Yüksel, Türk-iş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar, Futbol Federasyonu Bölge Müdürü Akif Oflaz, Gençlik Spor eski il müdürü Tuncer Akdoğan, Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ahmet Bozan ile spor camiasının önemli isimleri ve Seyhan ilçesinin mahalle muhtarları katıldı…

KORKMAZ’DAN TEŞEKKÜR

Mahalle halkının yoğun katılım gösterdiği temel atma töreninde konuşan Demetevler Mahalle Muhtarı Mahmut Korkmaz, mahallerine yapılan hizmetlerden ötürü Başkan Zeydan Karalar’a ve ekibine teşekkür etti.

ALİ GÜLLERİ ÇOK AMAÇLI SPOR TESİSİ

Başkan Zeydan Karalar, temeli atılan spor tesisine Adana spor camiasının "Ali Babası" olarak bilinen ve 27 yıl aralıksız Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) başkanlığı yaptıktan sonra geçtiğimiz Ocak ayında 72 yaşında hayata gözlerini yuman Ali Gülleri’nin adının verileceğini söyledi. Başkan Zeydan Karalar, “Adana’nın en büyük ve en güzel ikinci tesisini Demetevler'e yapıyoruz. İlkini yine biz Şakirpaşa Mahallesi’ne yapmıştık. Ben iki oy fazla almak için asla halkımı kandırmam, asla yalan söylemem. Çok hızlı bitireceğiz burayı. Kadınlarımız, evlatlarımız gelecek burada spor yapacak ve çok mutlu olacaksınız" şeklinde konuştu.

ÇOCUKLAR GÜVENLE SPOR YAPACAK

Okulların kapanmasıyla, annelerin akıllarının çocuklarında kalmaması için böyle bir tesis yaptıklarını vurgulayan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, çocukların güven içerisinde spor yapacağını vurguladı.

Konuşmaların ardından temel atma törenine geçildi. Tesisin hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen Karalar, tesisin temelini attı.

Etiketler
Zeydan Karalar