26 yaşında yaşamını yitirmişti: Ediz Bahtiyaroğlu adına turnuva düzenlenecek

Ankaraspor'un kulüp başkanı Mehmet Emin Katipoğlu, Ediz Bahtiyaroğlu'nun kabrini ziyaret etti. Katipoğlu, ziyaret sonrasında Bahtiyaroğlu adına turnava düzenleneceğini duyurdu.

26 yaşında yaşamını yitirmişti: Ediz Bahtiyaroğlu adına turnuva düzenlenecek

TFF 1. Lig ekiplerinden Ankaraspor'un kulüp başkanı Mehmet Emin Katipoğlu, 9 yıl önce hayatını kaybeden futbolcu Ediz Bahtiyaroğlu'nun ailesini ve kabrini ziyaret etti.

Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Katipoğlu, ''Ediz, benim başkanlığım döneminde Ankaraspor'a geldi ve evladım kadar sevdiğim bir oyuncuydu. Ankara'dan ayrıldığım dönemde de sürekli telefonlaşırdık. Allah rahmet eylesin, nur içinde yatsın. Rabbim mekanını cennet eylesin. Erkenden aramızdan ayrılışı bizleri de çok derinden etkiledi ama kaderin önüne geçilmiyor. Ankaraspor olarak bizler evladımızın adını yaşatmak adına daha önce oynadığı; Ankara Keçiörengücü, MKE Ankaragücü, Bursaspor, Eskişehirspor ve Bucaspor gibi kulüplerle bağlantıya geçerek 6 kulübün yer aldığı "Ediz Bahtiyaroğlu Turnuvası" adlı bir organizasyon yapmayı planlıyoruz'' diyerek, Bahtiyaroğlu'nun ismini yaşatacaklarını açıkladı.

Ayrıca ziyarete ilişkin kulüpten yapılan açıklamada, ''Kulüpten yapılan açıklamada, başkent ekibinin eski futbolcusunu unutmadığı belirtilerek, "Kulüp başkanımız Katipoğlu, 2004-2010 yıllarında Ankaraspor forması giyen ve 2012 yılında yaşamını yitiren Ediz Bahtiyaroğlu'nun Bursa'daki ailesini ve kabrini ziyaret etti. Ediz Bahtiyaroğlu anısına arkasında adının ve soyadının yazılı olduğu imzalı forma yaptıran başkent ekibi, formayı Bahtiyaroğlu ailesine takdim etti" ifadeleri kullanıldı.

Etiketler
Ankara