'Hedeflenen projeleri gerçekleştirmek yüzümüzü güldürdü'

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile 2018 yılının ilk 6 aylık performans değerlendirmesini yaptı.

'Hedeflenen projeleri gerçekleştirmek yüzümüzü güldürdü'

Yeni stratejilerin belirlendiği toplantıda bugüne kadar yapılan hizmetler ele alındı, Bornova’nın ihtiyacı olan ve yapımı devam eden projeler üzerinde değerlendirmeler yapıldı.

Bornovalıların gelişen ve değişen ihtiyaçlarına yönelik fikirler üzerinde durduklarını belirten Atila, "Bornova Belediyesi’nde hedeflenen proje ve hizmetlerde gerçekleşen başarı yüzümüzü güldürdü. Bornova Belediyesi’nde 2018 yılı hedeflerinin yüzde 53’ü , ilk 6 ayda tamamlandı. İlk 6 aylık verilere göre Bornova Belediye bütçesinin 2018 yılı sonunda yüzde 90’nın üzerinde gerçekleşme ile tamamlanması bekliyoruz" dedi.

Hedef vatandaşa en iyi hizmet

Bugüne kadar yapılan hizmetlerin ele alındığı strateji toplantısında konuşan Başkan Atila, "Bornova’nın ihtiyacı olan yeni projeler üzerinde değerlendirmeler yaptık. Toplantıda birim müdürleri arasındaki koordinasyon ve işbirliği ile gerçekleşen projeler ve ekipler arası sinerji ile yapılabilecek hizmetler de gündeme geldi. Bornova Belediyesi’nde 2018 yılı hedeflerinin yüzde 53’ü ilk 6 ayda tamamlandı. Özellikle Fen İşleri, Parklar Bahçeler ve Temizlik İşleri gibi fiziki işlerin yürütüldüğü müdürlüklerdeki performansı da artmış durumda. Ayrıca stratejik plan dışında Bornovalıların gelişen ve değişen taleplerine yönelik yeni projeler hayata geçirdik. Kültür merkezleri, pazaryerleri, spor alanı inşaatları hızla yükselirken yeni parklar da hizmete açıldı" dedi.

Daha fazla hizmet için

Etik ve kaliteli hizmet ile doğrulardan taviz vermeden ve hergün seçim varmış gibi çalıştıklarını vurgulayan Başkan Atila, “Proje ve hizmetlerde hedeflerimize ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Öte yandan aldığımız tedbirlerle gelirlerimizi de önemli oranda arttırdık. Bir taraftan tasarruf yaparken, diğer taraftan belediyemize daha fazla gelir sağlıyoruz. Daha fazla kaynakla vatandaşlarımıza daha fazla hizmet etmek istiyoruz” diye konuştu.

Etiketler
Bornova