Dikili'de eğlenceli yaz

Dikili Belediyesi tarafından her yıl ücretsiz düzenlenen hobi ve eğitimsel çalışmaların 2018 yaz etabı yoğun katılımla başladı.

Dikili'de eğlenceli yaz

Türk turizminin gözde kenti Dikili’de başta çocuklar ve gençler olmak üzere 7’den 70’e herkesi spor, sanat, kültür ve hobi etkinlikleriyle buluşturmak için Dikili Belediyesi tarafından her yıl ücretsiz düzenlenen hobi ve eğitimsel çalışmaların 2018 yaz etabı yoğun katılımla başladı.

Dikili Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından başta çocuklar ve gençler olmak üzere spor, sanat, kültür ve hobi etkinliklerine duyarlı hemşerilerini bir araya getirmek amacıyla her yıl ücretsiz düzenlenen hobi ve eğitimsel çalışmalara yoğun ilgi gösterildi. Pilates, Jimnastik, Bale, Yoga, Tiyatro, Bağlama, Gitar, Resim, Robotik Kodlama ve Keman olmak üzere 10 ayrı dalda Dikili Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün uzman eğitmenleri tarafından verilen ücretsiz çalışmalarından bu yıl 220’si 18 yaş altı olmak üzere toplam 350 kursiyer yararlanıyor.

10 Ayrı Branşta Heyecan

Gerçekleştirdikleri çalışmaların Dikili’de yaşayan çocuklar ve gençler ile Dikili’ye misafir gelen çocuklar ve gençler için önemli bir fırsat olduğuna dikkat çeken Dikili Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güney Taner Şen, "Belediye Başkanımız Mustafa Tosun öncülüğünde Dikili Belediyesi olarak yeni sezonda da yine öncü olmaya kararlıyız. Özellikle çocuklarımız ve gençlerimiz başta olmak üzere tüm hemşerilerimizin aydınlık değerlerle yaşamına devam etmesi için müdürlük olarak elimizden gelen her türlü desteği, katkıyı sağlamaya devam ediyoruz. Geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiğimiz hobi ve eğitimsel çalışmalardan elde ettiğimiz deneyimle bu yıl da Pilates, Jimnastik, Bale, Yoga, Tiyatro, Bağlama, Gitar, Resim, Robotik Kodlama ve Keman olmak üzere 10 ayrı dalda çalışma açtık. Kısa zamanda yoğun ilgi gösterilen eğitici ve öğretici buluşmalarımızda her yaştan Dikililileri kültür, sanat ve spor etkinliklerinin güzelliğiyle bir araya getiriyoruz " ifadelerini kullandı.

“Vatandaşlarımız Dolu Dolu Yaz Sezonu Yaşasın Diye…”

Açılan her eğitimsel ve hobi çalışması ile katılımcı vatandaşların yaz tatiline renk katmayı da hedeflediklerini belirten Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Şen, “Yoğun geçen eğitimin döneminin ardından çocuklarımızın yaz tatilindeki keyifli ve verimli anları çoğaltmak, yetişkinlerin de yaz tatilini eğlence dolu aktivitelerle buluşturmak hedefiyle yaz sezonu hobi ve eğitimsel çalışmaları başlattık. Alanında uzman eğitmenlerimizin gözetiminde hafta içi ve hafta sonları gerçekleştirilen 10 ayrı branştaki hobi ve eğitimsel çalışmalarımızla vatandaşımızın hizmetindeyiz. Denizi, güneşi, kumsallarıyla doyumsuz tatilin adres olan sevginin kenti Dikilimiz hobi ve eğitimsel yaz çalışmalarıyla da adından sıkça söz ettirecek” dedi.

Etiketler
Dikili Belediyesi