Yalova'da kurban pazarında çalışmalar başlıyor

Yalova Belediye Başkan Yardımcıları Halit Güleç ve İlyas Özdemir, Yalova Belediyesi Kurban Pazarı alanında incelemelerde bulundu.

Yalova'da kurban pazarında çalışmalar başlıyor

Yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla çalışmalara başlayan Yalova Belediyesi, Yalovalıların huzurlu bir Kurban Bayramı geçirmeleri, kurbanlarını rahat ve hijyenik bir ortamda kesebilmeleri için çalışmalarını hızlandırdı.

Yalova Belediyesi birim müdürü ve amirleriyle birlikte Kurban Pazarını yerinde inceleyen Başkan Yardımcısı Güleç; “Belediye Başkanımızın Vefa Salman’ın talimatları doğrultusunda çalışmalarımıza başladık. Kurban bayramı süresince huzurlu ve rahat bir bayram için tedbirlerimizi erkenden alacağız. Kurban satış alanında belediye olarak gerekli çalışmaları 20 Temmuz’a kadar bitirip hazır hale getireceğiz. Birim müdür ve amirlerimizle yapmış olduğumuz incelemelerde daha rahat ve huzurlu bir ortam yapabiliriz, nasıl hizmet verebiliriz çalışmalarını arkadaşlarımızla beraber yerinde incelemeler yaparak belirliyoruz. Bizler bu çalışmalarımızı yaparken, vatandaşlarımızın da kurallara riayet etmelerini istiyoruz” dedi.

Etiketler
Yalova Yalova Belediyesi