3 – 9 Ağustos haftalık burç yorumu - Kova burcu ve yükselen Kova

Astrolog Sitare İnal, 3 – 9 Ağustos haftasında Kova burcu ve yükselen Kova burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı. İnal Dolunay'ın yaratacağı etkilere de değindi.

Astrolog Sitare İnal, 3 – 9 Ağustos haftasında Kova burcu ve yükselen Kova burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı. İnal Dolunay'ın yaratacağı etkilere de değindi.

Kova burcu ve yükselen Kova haftalık burç yorumu

Haftaya güçlü bir dolunay ile başlıyoruz. Kişisel konularla ilgileneceğiniz bir hafta sizi bekliyor. Eşiniz veya ortağınızın istekleriyle ilgilenebilirsiniz. Gündelik olaylarda, kişisel mevzularda ani farkındalıklar, değişiklikler içinde olabilirsiniz. Özgürleşme isteği içinde belli değişimlerden geçebilirsiniz. Hayatınızın köşe taşlarının oynadığını hissedebilirsiniz. Bu dolunayda kopmalar, sonlanmalar yaşayabilirsiniz. Eşinizle ilişkilerinizi dengelemekte zorlanabilirsiniz. Aile içinden köklerden gelen bazı konular sizin dengenizi bozabilir, değişikliğe itebilir. Duygusal olarak kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Kuralları yıkmak ve alışılmışın dışında hareket etmek isteyebilirsiniz. Zihinsel olarak çok hareketlisiniz, bilinçaltınızda sizi yoran konularla kavga içinde olabilirsiniz. Kendinize dönük bir dönemden geçiyorsunuz.

Bu hafta sorumlu olduğunuz konularda gelişmeler gündeme gelebilir. Ticari ve teknik konularda hareketlenmeler söz konusu. Eğitimle, iletişimle ilgili konularda mücadele ettiğiniz, tartışmasını verdiğiniz mevzular olabilir. Hafta içinde eşinizle ilgili konulara daha çok yönelebilirsiniz. İş hayatınızdaki konularda gelişmeler olabilir. Hafta sonu küçük kaçamaklar yapabilir, kısa yolculuklara çıkabilirsiniz.

Etiketler
Haftalık Burç Yorumları Ağustos