Aladağlılar Seyhan Belediyesi'nin iftarına katıldı

Adana’da Seyhan Belediyesi’nin her gün farklı bir bölgede kurduğu iftar sofralarına Aladağ ilçesi ile devam edildi. İftar yemeğine bin 500 kişi katıldı.

Aladağlılar Seyhan Belediyesi'nin iftarına katıldı

ADANA- Seyhan Belediyesi Aladağ’da bin 500 kişilik iftar yemeği düzenledi. İftar yemeğine Seyhan Belediyesi Başkanı Zeydan Karalar’ın yanı sıra

Cumhuriyet Halk Partisi Adana milletvekili adayları Müzeyyen Şevkin, Rıza Mete ve Oya Tekin ile birlikte CHP Aladağ İlçe Başkanı Zeki Erkan’da katıldı.

İHTİYAÇ DUYULAN HER NOKTADA SEYHAN BELEDİYESİ VAR

Aladağ’da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğuna vurgu yaptı. Seyhan Belediyesinin sadece ilçe sınırları içine değil Adana’da ihtiyaç duyulan her noktaya hizmet götürme gayretinde olduğunu belirten Başkan Karalar, “Adana’daki bütün ibadethaneleri temizliyoruz. Aladağ’da birçok hizmet gerçekleştirdik. Yerdibi köyünde mezarlık yaptık. Posyagbasan’da okul bahçesini betonladık ve okuldaki Atatürk büstünü yeniledik. Kıcak’ta dere ıslahına yardım ettik. Cami yapımına devam ediliyor. Köprücük muhtarlık binasını yaptık. Kışlakta kuran kursu binasının inşasına yardım ediyoruz” şeklinde konuşurken yetkileri doğrultusunda Aladağ’a yardım etmeye ve Aladağlılar ile birlikte olmaya devam edeceğini söyledi.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar konuşmasının ardından Aladağ’da İftar yemeğine katılan vatandaşlarla birlikte orucunu açtı. Ayrıca iftar yemeğine katılanlara gül suyu ve gül sabunu dağıtıldı.

Etiketler
Aladağ Adana Seyhan Belediyesi