Kılıçdaroğlu'ndan akademisyenlerle ilgili ilk açıklama

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Anayasa Mahkemesi'nin "barış bildirisi"ne imza atan akademisyenlerin başvurusu üzerine aldığı hak ihlali kararını değerlendirdi.

Kılıçdaroğlu'ndan akademisyenlerle ilgili ilk açıklama

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'li Belediye Başkanları Buluşması'nın yapıldığı May Resort'ta Basın Toplantısı yaparak gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Anayasa Mahkemesi'nin "barış bildirisi"ne imza atan akademisyenlerle ilgili hak ihlali kararının doğru olduğunu belirterek "1 oy farkla alınması demokrasi için kaygı verici" ifadelerini kullandı. CHP lideri, Hakan Atilla'nın tahliyesini de değerlendirdi

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Anayasa Mahkemesi'nin "barış bildirisi"ne imza atan akademisyenlerin başvurusu üzerine aldığı hak ihlali kararını değerlendirdi. Kılıçdaroğlu, "Karar doğru ama 1 oy farkla alınması demokrasi için kaygı verici" dedi.

CHP lideri, Hakan Atilla'nın tahliyesi ile ilgili olarak da "Boşu boşuna cezaevinde yattı. Hükümet, Trump'ın yaptığının onda birini yapmadı" ifadelerini kullandı.

Etiketler
Kemal Kılıçdaroğlu Akademisyen Mahkeme