Minik Kemal’in hayali gerçek oldu

Yenimahalle Belediyesi, 8 yaşındaki Kemal’in sünnet düğünü hayalini gerçeğe dönüştürdü.

Minik Kemal’in hayali gerçek oldu

Şentepe’de ikamet eden minik Kemal, Yeni Salon’da belediyenin kendisi için düzenlediği sünnet düğününde ailesi, akrabaları ve arkadaşlarıyla doyasıya eğlendi.

Eğlence tam gaz

İlçe sakinlerinden İsmail-Sıdıka Canbaz çiftinin çocukları için yaptığı sünnet düğünü talebi ile harekete geçen Yenimahalle Belediyesi, muhteşem bir organizasyonla otizmli Kemal’in yüzünü güldürdü. Davetiyesinden sanatçılara, ikramlarından kıyafetine her ayrıntının düşünüldüğü düğünde Kemal, erkekliğe ilk adımını attı.

Törende masmavi gözleri ve güler yüzü ile etrafa ışık saçan Kemal, palyaço eşliğinde ablası ve arkadaşlarıyla gün boyu eğlendi.

“Fethi Dedemi çok seviyorum”

Her çocuk gibi sünnet olacağı için biraz korktuğunu ancak sünnet düğünü hayalinin gerçekleştiği için mutluluktan havalara uçtuğunu söyleyen Kemal, “Fethi dedemi çok seviyorum ve beni düşündüğü için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Çocuğunun hayali gerçekleştiği için duygusal anlar yaşayan Anne Sıdıka Canbaz ise Kemal’in kendilerine sürekli ne zaman sünnet olacağım diye sorduğunu dile getirdi ve “Yavrumun hayaliydi bu düğün. Ne diyebilirim ki? Duygu ve düşüncelerimi anlatamıyorum. Çok güzel bir an yaşıyorum. Bugün burada çocuğumun yüzünü güldüren başta Başkanımız Fethi Yaşar olmak üzere emeği geçen herkesten Allah razı olsun” dedi.