Halk TV'den yayın konseyi kararı

Halk TV'den kamuoyuna duyuru yapıldı.

Halk TV'den yayın konseyi kararı

Halk TV’nin duyurusunda, “Yarım asırlık bir yayıncılık deneyimine sahip bulunan, kamuoyu araştırmalarında yıllardır ülkemizin en güvenilir kişisi seçilen ve Halk Arenası programını başarıyla hazırlayıp sunan Uğur Dündar’ın başkanlığını yapacağı bir Yayın Konseyi kurulması kararı alındı. Halk TV’nin bugünlere gelmesinde büyük emekleri olan başarılı Genel Müdürü Şaban Sevinç ve ekibi görevlerine devam edecekler. ” denildi.

Halk TV’nin kamuoyuna duyurusu şöyle;

Halk TV, 24 Haziran seçimleri sürecinde sergilediği yayıncılık örnekleriyle seyircilerinin büyük ilgisini çekmeyi ve reyting sıralamasında tüm haber kanallarının önüne geçmeyi başardı.

Halk TV ailesi bu unutulmaz desteği devamlı kılabilmenin yolunun kurumsallaşmaktan geçtiği inancıyla çok önemli adımlar atmaya başladı.

Bu amaçla yarım asırlık bir yayıncılık deneyimine sahip bulunan, kamuoyu araştırmalarında yıllardır ülkemizin en güvenilir kişisi seçilen ve Halk TV’de Halk Arenası programını başarıyla hazırlayıp sunan Uğur Dündar’ın başkanlığını yapacağı bir Yayın Konseyi kurulması kararı alındı.

Uğur Dündar’ın medya dünyamızın saygın isimleriyle birlikte oluşturacağı Yayın Konseyi, Halk TV’nin bağımsızlığını korumasını ve evrensel meslek ilkelerine sıkı sıkıya bağlı kalarak toplumun gerçekleri öğrenme hakkına hizmet etmesini sürekli kılacak kararları alıp, sonbahardaki yeni yayın dönemi öncesinde hayata geçirecek.

Yeni dönemde Halk TV tarafsız duruş sergilemeye özen gösterecek, gerçek dışılık üzerine eleştiri ve muhalefet anlayışına ekranında yer vermeyecek.

Halk TV Cumhuriyet’e, Atatürk ilkelerine ve çağdaş demokratik hukuk devleti anlayışına bağlılıktan ödün vermeyeceği gibi, ülkemizin geleceği için büyük tehdit oluşturan FETÖ, PKK ve diğer tüm terör örgütleriyle mücadelenin daima destekçisi olacak.

Halk TV’nin bugünlere gelmesinde büyük emekleri olan başarılı Genel Müdürü Şaban Sevinç ve ekibi görevlerine devam edecekler.

Yaklaşık 5 yıldır hiçbir maddi karşılık beklemeksizin Halk TV’ye ve toplumun haber alma hakkına hizmet sunan, yeni görevini de aynı anlayışla sürdürecek olan duayen televizyoncu Uğur Dündar’a ve oluşturacağı Yayın Konseyi’ne başarılar diliyor, kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz.

HALK TV

Etiketler
Halk TV