5 Şubat – 2 Mart Uranüs Satürn Karesi

Bu ayın tamamında değişim konusu ön planda. Uzun zamandır kopmasın diye sıkı sıkıya tuttuğunuz konuları tutmakta zorlanacaksınız gibi duruyor. İnşa ettiğiniz şeyler sağlam mı göreceksiniz. Otorite ile kavga, sertleşme söz konusu. Değiştirmekten korktuğunuz ne varsa önünüze gelecek. Şahsi kanaatim değişime direnmek sadece vakit ve nakit kaybı olur.

Bu dönemde beklemediğiniz konularda bitişler olabilir. İş değiştirme, işin aniden son verilmesi, yöneticilerle ayrı düşme, yıkılan umutlar söz konusu. Hiç beklemediğimiz firmalar iflaslarını açıklayabilir. Eski düzenin ve işleyişlerin aniden ve kesin biçimde şekil değiştirdiğini görebiliriz. Kollektif düşüncelerde köklü değişiklikler geliyor. Gelenek ve kurumlar değişmek zorunda kalacak.

Şubat ayı içinde reform gereken her yer sarsılacak gibi duruyor. Yeni bir yol ve yeni heyecanlar arayışı içine girebiliriz. Yeni keşifler, yeni bakış açıları katacağız hayatımıza ama öncesinde geleneksel olandan ve korkularımızdan arınmamız gerekiyor. Hayatınızda esnek olamadığınız kalıplaşmış konular varsa bunlarla ilgili esnemeniz gerektiğinin çanları bunlar. Özellikle fiziksel olarak eklemlerde hissedebileceğiniz katılıklar olarak ortaya çıkabilir.

Bu süreç Türkiye içindeki üniversite öğrencilerinin, siyasi yapılanmaya karşı durdukları direncin de Şubat ayında daha da sertleşeceğini söylemek mümkün. 1990’ların sonu 2000’lerin başında doğan gençler, bu karenin tam zıttında doğduklarını düşünürsek bu kavgayı onların veriyor olması da çok doğal. Bu gençlerin büyük bir kararlılık, azim ve güçlü bir irade ile doğduklarını gösteriyor ve aynı açı gökyüzünde tekrar gündeme geldiğinde siyasilere ve isyanlara direnç gösteriyorlar. Başlattıkları reformu ve değişimin ucunu bırakacaklar gibi durmuyorlar. Direnmek ve eski düzene karşı durmak onların doğasında var.

* Astrolog Sitare İnal'ı sosyal medya hesaplarından da takip edebilirsiniz *

https://www.youtube.com/c/ sitare

https://www.instagram.com/sitareastroloji

https://www.facebook.com/sitare.inal

https://twitter.com/sitareinal