Tarihle Gaz Vermeye Ara Verip Cumhuriyete Odaklanmak Gözboyamacılar, Parazitler

KAYDA GEÇSİN Hayatın her alanında ‘Seçilmiş ‘ olmak başka seçkin olmak başka, sanat hariç değil . Seçilmişler başarı yetenek gibi önemli kriterleri...

KAYDA GEÇSİN

Hayatın her alanında ‘Seçilmiş ‘ olmak başka seçkin olmak başka, sanat hariç değil .

Seçilmişler başarı yetenek gibi önemli kriterleri düşünmek zorunda değiller , seçilirler yürürler …

Bu işleri kolay anlamına gelmez , hani ohh yan gelip yatıyorlar diye bir durum yok hatta bazıları pek çok konuda çok da çalışkanlar , her yerde görünür her işe yatişir her konuda fikir beyan eder , AVM ödül törenleri söyleşilerinde , şehir tırnelerinde bulunurlar, davetlerde boy gösterirler . Boş yok arkadaşlarda , işleri kolay değil .

Asıl sindirmesi çok zor şeyleri kabullenmek , yüreğinize ait olmayan sözleri söylemek zorunda kalmak kolay iş değil , bu bakımdan aldıkları bahşişleri son kuruşuna kadar hak ederler .

Aralarından , saçma sapan düşünceleri ve ağız bozukluğuyla maruf sonra bir nevi tasfiye edilen , kızağa çekilen bir devlet görevlisinden yine bir AVM de ödül kabul edip hayatında çok ödül aldığını ama bu ödülün kendisini en çok duygulandıran olduğunu söyleyen bile çıkmıştır .

Bunlar batmaz, çünkü batırılmaz, battıkça o villadan bu yeni villaya giderler , ha kendilerini acındırmaktan da çekinmezler .

Kendileri yetmiyor gibi sonraki nesilleri de battıkça düştükleri yerden kaldırılırlar !

Birincil sorun bu seçilmişlerin seçkinlerin işlerine engel teşkil etmeleridir , bu yanlış seçim her alanda kaliteyi verimi düşürdü , istedikleri kadar arkalarındaki güç gaz versin . Ülkenin canına tak etti.

Bu yetmiyormuş gibi kimilerinin Atatürkçü, Vatansever, Devletine Saygılı , Güvenilir pozları yaptıklarıyla çelişkili , utanç vericidir .

Ve güya ait olduklarınını iddia ettikleri , savundukları bu değerleri varlıklarıyla düşürmekte , kafa karıştırmaktadırlar .

Bunların güvenilir bulunmaları herhalde istikrarlı bir şekilde güç , iktidardan yana yavşaklık edebilme kabiliyetleridir , başka bir kabiliyet yok ortada .

Ülkenin canına tak etti.

Sokaktan ünlü yapmak üzere çevrilmişinden okumuşuna geniş bir yelpazeden temin edildiklerini görüyoruz . Bir fabrikada imal edilmiş değişik bebekler gibiler lakin bizler gibi etten kemikler , insanlar yani .

‘Window dressing’ yani göz boyamaca kadrosunda yıllardır bir tür dolandırıcılık çarkının muhteşem palavracıları olarak varlıklarını sürdürüyorlar bir devi insan parazitleri olarak .

Bukalemun özellikleri olduğu için renk ve desen değiştirmekte üstülerine yoktur .

Ama bu çarkın gün gelir renkleri birbirine karışır ve ortaya bütün renklerinin toplamı gerçek , bok renkleri çıkar . Hepsi kahverengine kesti , görüyoruz .

Halkın gözünü bir süre boyamak için büyük zahmete gerek yok organizasyon onların yerine sağlar .

Bunların halkın verdiği iddia edilen ünvanları olur komik komik .

Gerçek diyebileceğimiz , gücü sadeliği , anlamında , değeri emeklerine dayanan tek bir ünvanları yoktur , iyi bir şarkıcı , iyi bir müzisyen, iyi bir aktör, iyi bir yönetmen , iyi bir senarist , iyi bir ekonomist, iyi bir mühendis, doktor , mimar gibi , hak edilmeleri büyük emek fedakarlık isteyen ünvanlar ve hepsinden önemlisi dürüst iyi insan olmak en büyük ünvan .

Çakmaların para etmesi sorunumuzdur.

Bazı insanlar iyi işler yaparlar bazılarıda bunlar gibi saadece göz boyarlar .

Göz boyama endüstrisi nice değerli insanı , bunları ayakta tutmak uğruna feda edebiliyorsa ortada değişim olduğunu söyleyemeyiz .

Uygar ülkelerde göz boyamacılığını en alt seviyelere indirmek içindir gayret .

Gözboyamacılara değer , hele güvenilirlik atfedilmez, bir ülke için en güvenilmez olan bunlardır , ciddi bir güvenlik sorunudurlar.

İçimizdeki bu parazitleri hallettiğimiz zaman yenilmeyiz, dünyanın her karmaşasından alnımızın akıyla Evvel Allah çıkarız.

Ve elbette bireylerin yaşam savaşında ahlak önemliyse aslında bir seçenek değildir göz boyamacılığı , sahtekarlık , rezilliktir .

İyi olanlara acı çektirmek , korku salmak , ızdırabı toplumsal bir yara sporu haline getirmek 3 büyük günahtır bir toplumda .

Şimdi birbirlerine ayar veriyorlar, kadın özgürlükleri akıllarına geliyor , aa nişasta bazlı şeker, Cargill , Atatürkçülük , Laiklik , İtibar konusunda verdikleri örneklerde ise özrü kabahatinden büyük halde.

Bunlar kim , ideoloji, parti , inanç , meslek haysiyeti kim .

Dikkat edin dürüstlük örnekleri hep zor koşullar, parasız iş yapmışlara fedakarlıklarından ötürü methiyeler düzmek ama kendileri aynı işi yapmışken karun olmuşlar, yani şöyle bir sonuç çıkıyor dürüst fedakar insanlar fakir kalsın ama ben zengin olayım ve fakat onları takdir edeyim ! Çok hoş !

Eskilerde kaldılar , nerdeee gözlerini boyadıkları eski salaklar , teknolojinin ortasına doğan Z neslinden yakında korkarım sokakta dayak yiyecekler , temenni etmem elbette.

Canımıza tak ettiler , Maaşallah aç açık filan da değiller ki acıyalım , iktidarın muhalefetin bu parazitlerden ne olursa olsun , her durumda , kesin biçimde yani behemahal kurtulma zamanı şimdi değilse ne zaman ?

Gözboyamacıların salınıp pervasızca dolaşmasını önleyecek devlet iradesi olduğuna inanıyorum , Cumhuriyetin gözboyamacı parazitlerini temizleyecek değerli insanlar hem iktidar hem muhalefet ve her alanda mevcut olmaz mı , çokturlar.

Bir başka acil sorun da , tarihi filim , ekran projeleri .

Tarihi ekran projelerinde veya filimlerde yok Selçuklu , yok İlhanlı, yok Karatay say say bitmez boylarımızın şanlı tarihiyle gaz vermeye de biraz ara verilse iyi olur , biz Cumhuriyetimize odaklanalım , geçmişe öykünme zamanı değil , şimdi ve gelecek olsa moralimiz yükselecek , ahh neydik ne hale geldik moralite mi yükseltiyor ?

Zaten iş ehlinde olmadığından 17 kilo zırh, kılıç taşımak , taşıtmakla övünüyorlar, aktör ağırlık taşıyıcı değildir , marifet hafifi ağır taşıyormuş gibi oynamaktır , temsil sanatı bu temsil , hakikaten insanın tepesini attırıyorlar. Saygı ve sabırla devletin tepesinin atmasını ve gereğini yapmasını bekliyorum .

Bu da verimlilik denetimi , ulusal çıkarlarımız , güvenliğimiz paralelinde check balans sistemleri filandır akıl vermek ne haddime ama insaf yahu !

Saygı ve Sevgiyle Kayda Geçtik Elimizden Gelen Budur

Etiketler
Para