Hödüklük ve Sapıklar

KAYDA GEÇSİN Kaba sabalıktan yani hödüklünden para kazanma her alanda aldı başını gidiyor , garip olan bu durumla alay da para kazandırıyor ! Hödükleştiren...

KAYDA GEÇSİN

Kaba sabalıktan yani hödüklünden para kazanma her alanda aldı başını gidiyor , garip olan bu durumla alay da para kazandırıyor !

Hödükleştiren ve sonra alay eden bir kazanç sistemi var.

Bir yanda kadınlı erkekli hödük pazarı ve güya tam karşısında onların arasından çıkan alaycılar , aslında birbirlerinden farkları yok içiçe geçmişler daha ilginç olanı müşteride aynı , alay edilenler .

İki yüzlülük , kendini beğenmişlik erdem ve iyiliğin maskesi altında ne inanç, ne insani değerler, ne adabı muaşeret ,ne ahlak , ne terbiye ne değerler bıraktı sildi süpürdü ve garip olan bunlar azınlık , çoğunluğa hükmeden bir medya azınlığı .

Neyseki aralarında kapışmaya ve birbirlerini tasfiye etmeye başladılar, insanlığın faydasınadır.

Her insanın karanlık dehlizleri vardır , bu karanlıklarla yüzleşebilen insanlar , toplumlar erdemli olanlardır .

İnsanlığın en karanlık dehlizinde dolaşanlar şüphesiz çocuk tacizcileri .

Onların bu dehlizlerde rahatça dolaşıp durmalarının sosyolojik , inanç bağlamında, geleneklere bağlı olan yanı kesinlikle önlem alabileceğimiz ciheti bu sapkınlıkların .

Üstelik bize has değil dünya bu sorunla baş etmeye çalışıyor .

Yasal düzenlemeler, yapılan filimler, cesur gazetecilerin işin peşini bırakmaması , inanç otoritelerinin konuyla ilgili örtbas yerine yüzleşme noktasına ite kaka da olsa getirilmeleri ortada.

Kilisede olanlar hakkında çok ciddi filimler yapıldı , sanatkarlar üzerlerine düşeni yıllardır yapıyorlar , bu bakımdan çok gerideyiz.

Dedesi yaşında herifler kız çocuklarıyla düğün dernek evlenmeyi dinin , geleneklerin izni görürken yıllarca susuldu .

Bu öyle ‘kınıyorum’ , ‘ellerimle boğarım’ , ‘ bilmemnesini kesin’ , ‘çocuklara söyleyin bağırsınlar ‘ sözleriyle çözümlenecek bir iş değil Cennet Mekan Uğur Mumcu’nun ‘ bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz ‘ sözlerini bir kere daha hatırlayalım.

Nerede , nasıl bağırttırıyorsun çocuğu , sesi çıkmasın diye boğma ihtimali ne olacak ? Nedir bu laflar yahu , birde kendi isteği dışı sözüne takıldım ne demek çocuğun kendi isteği , niyet kötü değil de anadilini unutunca böyle oluyor.

Şimdi birden koro halinde bağırış çığırış başladı , sanki yeni duydular bu sapkınlıkları ve alel acele bir şey söyleme ihtiyacı !

Ben bu yazıyı kendimde yazma hakkı görüyorum çünkü siz deyin 20, ben diyeyim 25 yıldır her fırsatta bu artışın kaçınılmaz olabileceğini yazdım .

Andrew Vachhs’dan bahseden bendim , bu konuda aile değil tacize uğrayan çocukları müvekkil kabul eden , çünkü sapkının aile içinden çıktığı çok vaka olduğunu tespit etmiş , ve çok yetkin ekibiyle çalışan , çocukları sapıkları yakalamak için ‘avcı’ olduklarına ikna eden ve ekibe dahil eden bir oyun kuran bu adam tek gözünü çocukken uğradığı tacizde kaybeden büyük bir hukukçu , hümaniteryen .

Öyle bağır çağırla , ceza beğenmekle hallolacak bir felakaet değil , önce çocukları koruyucu önlemlerle riski azaltmak meselesi var.

Demet ve Ferhat’ın pipi kesme, boğma yöntemleriyle korkup

bir daha yapmayacak sapık yok yeryüzünde, yeter be biraz susun , konuşacaksanız aklı başında sözler olsun .

Bu konuda çok yazı yazdım , yırtındım kendim için değildi bu yazılar. Çalınmadık fikirlerim kalmadı , bir bunu çalmadılar oysa çalsınlar diye yazmıştım .

Bu iş ciddi , Hödüklükten Para Kazanmaya Benzemez.

Saygıyla Kayda Geçsin Elimden Gelen Budur.

necefugurlu@gmail.com