İlişkiler renkleniyor Venüs ikizler burcunda 3 Nisan – 7 Ağustos

Venüs İkizler burcunda 3 Nisan’da başladığı yolculuğunu 7 Ağustos’ta bitirmiş olacak. 12 Mayıs ile 26 Haziran tarihleri arasında geri hareketinde olacak. Geri hareketini başka bir yazımda anlatacağım. Burada bu bilgiyi vermemin nedeni evlilik, nişan, estetik, tatil gibi keyif veren konularınızı elinizden geldiğince bu tarihler arasına yerleştirmemeniz.

Bu dönemde ilişkiler çok hareketlenecek, kendimizi duygularımızı ifade etme arzusu içinde bulacağız. Değişen konular, özgürlük ihtiyacımız artmış olacak. Bu dönemde evde kalma konusu daha zor hale gelebilir. İletişim açısından çok aktif olabiliriz. Sosyal medyada yeni akımların hızla yayıldığı bir dönem. Bu dönemde evden çıkmadan bile bir sürü insana ulaşma şansımız olacak ve yeni insanlarla tanışmaya başlayacağız. Sosyal medyada çok daha farklı kullanma alanları bulacağız belki de. Tabi ilişkileri fazla yüzeysel hale getirebilir bu konu. Konuşmalar zeka ve bilgi içerikli olacaktır. Derinleşmekten pek hoşlanmayacağız. Herşeye hemen erişmek ve hakkında bilgi sahibi olmak isteyeceğiz. Geri hareketi dışındaki dönemde daha eğlenceli ve keyifli zaman geçirmek ilişkiler açısından önemli olacak. Bol para harcama isteği artabilir. Estetikle ilgili konulara hızlı giriş yapabilirsiniz. Alışveriş çılgınlığınızı kontrol edin, özellikle can sıkıntısıyla yapılan alışverişlerin hem bütçenize hem de toplumsal faydaya hiç yararı olmadığını unutmayın. Bizim için çalışan insanları daha az yorun.

Burcunuza göre konular şöyle;

Koç Burcu: Yakın çevrenizdeki insanlarla daha çok iletişim halinde olabilirsiniz. Kendinizi ifade edeceğiniz her ortamı kullanacaksınız. Yeni şeyler öğrenmek ve yeni insanlarla tanışma hevesinizin artacağı bir dönem

Boğa Burcu: Yeteneklerinizle ve para ile ilgili konularınızda gelişmeler olabilir. Sosyal medya ile ilgili konularda hız kazandıracak çalışmalar içinde olabilirsiniz. İlişkilerinizde daha özgür olmak isteyebilirsiniz.

İkizler Burcu: İlişkiler açısından şanslı bir dönemdesiniz. Kilo almaya yatkınsınız, tatlı ve abur cuburdan uzak durun. Estetik ile ilgili konular gündemde olabilir. Keyif aldığınız konulara zaman ayırabilirsiniz.

Yengeç Burcu: İlişkilerinizi yönetmekte zorlanabilirsiniz. Gereksiz ve kontrolsüz harcamalardan uzak durun. Kilo kontrolü bu dönemde önemli olacaktır. Sizi endişelendiren konuları kafanızda döndürüp durabilirsiniz.

Aslan Burcu: Gelecek planlarınız, arkadaş ve sosyal çevrenizle ilgili mevzular gündeminizi meşgul edebilir. Yeni bir ilişki gündeme gelebilir. Sevdiğiniz insanlarla sohbet içinde olmak, yeni şeyler öğrenmek iyi gelecektir.

Başak Burcu: Toplum içindeki rolünüz, yöneticilerinizle ilişkileriniz ve iş hayatınızla ilgili konular bu dönemde daha aktif olabilir. Kadın yöneticilerden gelen kısmetler olabilir. İlişkilerinizde iletişim önem kazanacak.

Terazi Burcu: Uluslararası konular, medya, yayıncılık, üniversitelerle ilgili konularda hareketlenmeler olabilir. Bu konularda iletişimde olduğunuz kişilerle ilişkiler hızlanabilir. Hayat felsefenizi yeni insanlarla tanışmak olabilir.

Akrep Burcu: İlişkilerde çözmeniz gereken krizler olabilir. Banka işleri veya eşiniz ortağınızla ilgili parasal konularda gelişmeler olabilir. İlişkilerinizde özgürleşmek isteğiniz artabilir. Tutkulu ve/veya gizli konulara çekilebilirsiniz.

Yay Burcu: Eşiniz ve/veya ortağınızla ilgili konularda keyif veren gelişmeler olabilir. Onların hayatındaki kısmetlerden sizde faydalanabilirsiniz. İlişkilerin renklendiği ve hızlandığı bir dönem içindesiniz.

Oğlak Burcu: Çalışma ortamınız, iş arkadaşlarınızla ilgili güzel gelişmeler olabilir. Hızlı gelişen konular gündeme gelebilir. Hizmet alıp verdiğiniz yerler ve sağlığınızla ilgili konularda gelişmeler olabilir. Yemenize içmenize dikkat edin.

Kova Burcu: Aşk hayatınızda hareketlenmeler olabilir. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Çocuklarınızın hayatındaki gelişmelere ayak uydurmanız gerekebilir. Bol alışveriş isteği gelebilir. Keyif aldığınız şeylere daha fazla zaman ayırabilirsiniz.

Balık Burcu: Evinizin içini güzelleştirmek isteyebilirsiniz. Aile içinde küçük eğlenceler düzenleyebilirsiniz. Geçmişteki sorunları çözmek için iyi bir fırsat. Anne veya babanızla ilgili gelişmeler olabilir.

Etiketler
Ağustos