Müslüman bir ejderha kadın Akşener, Hülya, Ajda, Sibel mi, pardon çıkartamadım .

KAYDA GEÇSİN Yaptığı işi fedakarlık olarak görenlerin durumu ciddi bir salgın hastalık oldu, Palavra çeşmesinden akan çağın vebası bu. Bunca servet nereden...

KAYDA GEÇSİN

Yaptığı işi fedakarlık olarak görenlerin durumu ciddi bir salgın hastalık oldu,

Palavra çeşmesinden akan çağın vebası bu.

Bunca servet nereden , ne iş yaparsın sorusuna nerede ise cevapları

‘ fedakarım’….

Elbette her görevi olması gerekenin de üstünde büyük fedakarlıklarla yapanlar var mesela doktorlar , bazı siyasetçiler , hukukçular işini namusuyla yapma gayreti uğruna dışlanmayı göze alan her meslekten nice değerli insan var onlar sayesinde ayaktayız , ama onlardan bahsetmek yerine bu çakmalarla uğraşıyoruz. İyilerin öyküleri yok hiç bir yerde hep bu kakanozlar.

Çalışma karşılığı olmayan , emekle ters orantılı servet

Şuursuz bir eğlence

Karaktersiz bilgi

Ahlakı olmayan ticaret

İnsanlığı olmayan bilim

İçinde Fedakarlık olmayan inanç

İlkesiz siyaset

Bunlar , Kebapçı havuzlarının fıskiyesinden devri daim eden su gibi basılıyorlar yıllardır , ses görüntü tamam ama su aynı ve pis , kokuyor artık ,hep her iktidarda fışkırıp duruyorlar .

Bu pompalamanın dehşet paralar döndürüğünü görmek mide bulandırıcı .

Düzenek lağım suyu pompalayan ‘süs havuzu’ndan neden vaz geçmez acaba .

Dostuk, iyi yurttaşlık, insanlık gibi çok yüce değerleri kaçırdıklarının farkında bile olmayanların PR’ını yapan medya ile hiç bir ilerleme olmadı , sonunda patronlarının kafasından gül döktüler , gerçekten memnun kaldı mı patron acaba ? Onca bilgi, birikim, eğitim, donanımın geldiği noktaya bakın hem gidiyorsun hem kafandan gazino solisti gibi gül döküyorlar , Sibel Can’dan ne farkı kaldı ? Teslim oldukları baskın gazino kültürlerinin icabını yaptılar .

Para ilişkilerinde ise , para henüz kimilerinin vicdanına acı vermeye başlamadı ve korkarım canları yanmadan vermeyecek ve ayrıcalıklı olduklarını düşünüyorlar ve dahasını istiyorlar, kendisine yetmiyor, çocuğuna, torununa, damadına, torununun kocasına sonsuz bir döngü bu .

Vatansever fedakarlık tanımı bu mu yani .

Aydınlanma , değişim bu koşullarda nereden olacak Allah Aşkına .

Zaten kaybetmeyi göze alamayacağımız değerlerimiz olmadan fedakarlık olur mu ?

Entelektüel sorun ayrı bir maskaralık halinde .

Altı boş laflarla iyice saçmalıyorlarlar, reklamlarda gördükleri herşeyi almak ve aynı zamanda kendi reklamlarını yapayım derken , kendilerini pazarlamak yetmiyor bir de entelektüel olma şehvetine kapıldılar .

Atatürk ile ilgili atıp tutmalarından kıvırtırken yanıtını vermekten aciz oldukları basit sorulara Cizvit Papazı taktiğiyle soruya soruyla cevap vermeler filan , sevsinler senin entelektüelizmini canım benim , ne luzum var bu kadar kasmaya , konuştukça batmaya .

Kendi realitelerini inkar edenlerle toplumsal çürüme kolaylaşıyor , bir çuvalı berbat eden 3 , 5 çürük meselesi . Bunlardan sanat mı çıkacak , gidin Allah Aşkına.

Entelektüel hiç bir şey yapmasa merak eder, bunlarda kendilerinden başka hiç bir merak yok , bir de kimin kayığında iseler onlara da bahşiş kabilinden lütfedip kredi veriyorlar.

Aman bir ciddi , aşmış taşmış ben dememiş miydim halleri , ki kendilerini fikirlerini arakladıklarıyla karıştırıyorlar , devamlı başkasının böbreklerini bağışlar gibiler .

Bunlara önem atfetmek önemli değildi ne söylerlerse söylesinler ama şimdi vakit tamam .

Yoksa hayatta hangimiz zaman zaman istemediğimiz şeyleri yapmak zorunda kalmadık ki ,

Hayat dediğin bazen kendinden fedakarlık etmek ,

İyi insanlar için çoğu zamanda telafi etmek .

İnsanız , bazen umursamaz , sonra an gelir savaşırız , bunlar , bu alçaklar hiç biri değil.

Şimdi geldiğimiz noktada seçimlerde vereceğimiz karar , tamamen kaybetmeyi göze alamayacağımız ve asla vaz geçmeyeceğimiz değerlerle ilgili. Şaka değil.

İyi parti mitinginde Mustafa Kemal Atatürk ismini teleffuz ettiği zaman ,

Meral Akşener’in salonu ayağa kaldırdığı o an göz yaşartıcıdır.

Anadolu’nun kadını baş tacı ettiği binlerce yıllık kadim taihinde ne kadınlar vardır Kibele , Artemis’ten milli mücadeleye , saymakla bitmez kadınlar diyarıdır Anadolu.

Akşener binlerce yıl sonra dirilen Anadolu kadının sembolü oldu .

Anadolu’ nun Kadın Ejderhası gibiydi kongrede , o müthiş kanatlarıyla kucaklarken uçurdu ve alev saçtı sözleri.

Müslüman bir Ejderha Kadın karşımızdaydı .

Ve onu destekleyen siyasi entelektüelizmi , erkekleri kutlamak , kucaklamak lazım.

Oy kime istersek ona veririz ama önce haklarını teslim edelim bu adamlar Özdağ , Çıray, Aydın ve Meral Hanımla bu büyük silkelenişin ,

Bütün Ejdarha Kadın, Ejderha Erkekleri gerçekten fedakarlar , ülkeleri için bir yola çıktılar. Kendileri için değil , bizim için istemeleri az buz fedakarlık mı ?

Hangi Hülya, Hangi Ajda , Hangi Sibel dediniz pardon çıkaramadım .

Saygı ile Kayda Geçsin Elimizden Gelen Budur.

necefugurlu@gmail.com

Etiketler
Müslüman