Yusuf Harputlu'nun 'kuzenimdi' yalanı ortaya çıktı!

Mağaza çalışanı iki kadını darbeden ve mağazadaki mallara zarar veren türkücü Yusuf Harputlu’ya 6 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Yusuf Harputlu, ilerleyen günlerde Asliye Ceza Mahkemesi’nde yargılanacak

Yusuf Harputlu'nun 'kuzenimdi' yalanı ortaya çıktı!

Türkücü Yusuf Harputlu, ekim 2018'de Azeri asıllı eşi Befrin Harputlu'yla birlikte Alibeyköy'deki bir AVM'ye gitti. AVM içindeki bir giyim mağazasına giren Yusuf Harputlu'nun eşi, mağazada bir pantolon beğendi.

'SİZ BENİM KİM OLDUĞUMU BİLİYOR MUSUNUZ?' DAYAĞI!

İddiaya göre, Befrin Harputlu'nun beğendiği pantolonun siyah rengi yoktu. Bunun üzerine Yusuf Harputlu, mağaza çalışanıyla tartışmaya başladı. Türkücü, "Siz benim kim olduğumu biliyor musunuz? Ben Yusuf Harputlu'yum" diye bağırıp hakaret içerikli sözler söyleyerek mağaza çalışanı Emine Y. ve Kader Y.'yi yumruklamaya başladı. Yusuf Harputlu, çalışanları darbettikten sonra mağazadaki kıyafetleri ve stantları dağıtıp eşyaları kırdı.

DARP RAPORU ALDILAR

Olay sonrası iki kadın çalışan, başvurdukları devlet hastanesinde tedavi altına alındıktan sonra darp raporuyla birlikte Alibeyköy Polis Merkezi'ne başvurarak Yusuf Harputlu'dan şikayetçi oldu.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma, geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Yusuf Harputlu; mağaza çalışanı iki kadını darp ve hakaret edip mağazanın mallarına zarar verdiği gerekçesiyle altı yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Yusuf Harputlu, ilerleyen günlerde Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılanacak.

'O KİŞİ BEN DEĞİLİM' DEMİŞTİ

AVM'deki darp olayının Günaydın'da haber olmasının ardından açıklama yapan türkücü, oradaki kişinin kendisi değil, kuzeni olduğunu söylemişti.

Yusuf Harputlu, "Kuzenim Serdar, bana çok benzer. Haberi şimdi gördüm, olayı amcamdan biliyorum. O semte hiç gitmedim, dediğiniz AVM'yi bilmiyorum" demişti. (Günaydın)

Etiketler
Mahkeme Zarar