Sultanbeyli adayı Ayhan Koç CHP örgütüyle buluştu

Sultanbeyli Belediye Başkan Adayı olan Dr. Ayhan Koç, adaylığının resmen açıklanmasının ardından CHP İlçe Başkanlığında partililerle buluşup seçim başlangıcını ilan etti.

Sultanbeyli adayı Ayhan Koç CHP örgütüyle buluştu

CHP Parti Meclis’nde oylanarak Sultanbeyli Belediye Başkan Adayı olan Dr. Ayhan Koç, adaylığının resmen açıklanmasının ardından CHP İlçe Başkanlığında partililerle buluşup seçim başlangıcını ilan etti.

Sultanbeyli’de belediye başkanlığı seçimini kazanmak için en iddialı adayın kendileri olduğunu söyleyen Dr. Ayhan Koç, “20 yıldır bu ilçede doktorluk yaparak Sultanbeylili kardeşlerimize hizmet etmeye çalışıyorum. Bir dönem Belediye Başkan Yardımcılığı yaparak hizmet etmeye çalıştım. Şimdi de Belediye Başkanı olarak insana dokunan, insanı öne çıkaran bir anlayışla Sultanbeyliye hizmet etmek istiyorum” dedi.

Sultanbeyli adayı Ayhan Koç CHP örgütüyle buluştu - Resim : 1

Kendisinin daha önce AKP’de siyaset yaptığı için CHP’liler tarafından ilk başta kimi eleştiriler almasının doğal olduğunu söyleyen Koç, “Düşünen, üreten, sorgulayan insanın elbette eleştirisi olur. Bunlar doğaldır. Zamanla bu süreci de geride bırakıp başarıya ulaşacağız” dedi.

Sultanbeyli adayı Ayhan Koç CHP örgütüyle buluştu - Resim : 2

Kendisinin AKP’den istifa edip CHP’ye geçmesinde İlçe Başkanı Murat Kantekin’in kararlı ve ısrarlı duruşunun etkili olduğunu söyleyen CHP Belediye Başkan Adayı Ayhan Koç, “Murat Kantekin başkanımız benimle yaptığı görüşmelerde Sultanbeyli Belediyesini kazanma iddiasını güçlü şekilde paylaştı. Bunun için her toplumsal kesimden destek almak gerektiğini, sadece CHP seçmeninin oyuyla değil Ak Parti’den Saadet’e, HDP’den MHP’ye, BBP’ye, İYİ Parti’ye kadar tüm Sultanbeyliyi kucaklamak gerektiğini inançla anlattı. Ben de bu gerçekliğe ve gerekliliğe inandığım için şimdi sizlerle bu ideale yürüyorum. 31 Mart akşamına kadar kararlılıkla koşacağız, inşallah başaracağız” dedi.

Sultanbeyli adayı Ayhan Koç CHP örgütüyle buluştu - Resim : 3

Dr. Ayhan Koç’un kendilerine getirdiği çiçeği kabul eden CHP İlçe Başkanı Murat Kantekin ise, “Bu çiçek Sultanbeyliyi yansıtıyor. Farklı renkler, farklı özellikler bir arada, hoş bir koku olarak barınıyor. İşte biz 31 Mart akşamı bu çiçek bütünlüğü gibi Sultanbeyli’de tüm renklerle bir bütün halinde halkın belediyesini kuracağız” diye konuştu.

Etiketler
Seçim Sultanbeyli