Ece Erken ve Şafak Mahmut Yazıcıoğlu 'evlilik' sorusuna böyle yanıt verdi

Ece Erken ve avukat sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, önceki gün el ele Bebek sokaklarında düşman çatlattı. Çift, evlilik ile ilgili soruya bakın ne yanıt verdi...

Ece Erken ve Şafak Mahmut Yazıcıoğlu 'evlilik' sorusuna böyle yanıt verdi

Ece Erken’in, evli ve iki çocuk babası avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’yla aşk yaşaması uzun süre konuşulmuş ve ardından da Mahmutyazıcıoğlu eşinden boşanmıştı. Çift, Bebek'te düşman çatlattı.

Milliyet'ten Umut Ünver'in haberine göre, Alışveriş yapıp Bebek Parkı'nda güzel havanın keyfini çıkaran Ece Erken-Şafak Yazıcıoğlu çifti, evlilikle ilgili sorulara, "Olunca paylaşırız herkes gibi" cevabını verdi.

Bir dargın bir barışık ilişkilerine yeniden şans veren çiftin, evleneceği iddia edilmişti. Söylentiyi gündeme getiren isim ise Seren Serengil oldu.

"EVLİLİK TARİHİ AÇIKLAYIN"

Seren Serengil, sevgilisiyle ilk kez fotoğrafını yayınlayan Erken'in paylaşımına kayıtsız kalmadı. Serengil, "Evlilik tarihini açıklayın. Yoksa pazartesi ben söylerim" yorumunu yaptı. Erken ise, Serengil'in yorumuna, "Seni çok seviyoruz" yanıtını verdi.

Ece Erken ve Şafak Mahmut Yazıcıoğlu 'evlilik' sorusuna böyle yanıt verdi - Resim : 1

İKİ KEZ EVLENDİ

Ünlü sunucu, 2007–2009 yılları arasında Tuncer Öztarhan, 2014–2015 yılları arasında ise Serkan Uçar ile evlilik yaşamıştı. Erken'in, Uçar ile birlikteliğinden Eymen adında bir oğlu bulunuyor.

NE OLMUŞTU?

Ece Erken ile evli ve iki çocuk babası Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun aşkı, geçtiğimiz yıl magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Ünlü sunucu, hakkında çıkan haberlerden sonra "Dokuz ay önce dava açılmış ve ayrı evlerde yaşıyorlar. Eşiyle aynı evde yaşayan biriyle birlikte olmadım" açıklamasını yapmıştı.

Mart 2020'de, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun o dönem eşi olan Benan Mahmutyazıcıoğlu, Ece Erken'in gece yarısı evinin önüne gelip araçlarına zarar verdiğini gösteren görüntüleri paylaşmıştı. Mahmutyazıcıoğlu, Erken hakkında tedbir kararı aldırdığını duyurmuştu.

Aşkını canlı yayında ilan eden ve Mahmutyazıcıoğlu ile ilişkilerinin boşanma davasından sonra başladığını savunan Ece Erken, gelen tepkiler üzerine sunuculuğunu yaptığı magazin programından istifa etmişti.



Etiketler
Ece Erken Şafak Mahmutyazıcıoğlu