29 Mart – 4 Nisan haftalık burç yorumu - Terazi burcu ve yükselen Terazi

Astrolog Sitare İnal 29 Mart – 4 Nisan haftasında Terazi burcu ve yükselen Terazi burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Astrolog Sitare İnal 29 Mart – 4 Nisan haftasında Terazi burcu ve yükselen Terazi burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Terazi burcu ve yükselen Terazi haftalık burç yorumu

29 Mart – 4 Nisan haftasında da ilişkiniz gündeminizi oluşturacak. Eğer hayatınızda biri yoksa bu aralar hızlı başlayan ilişkiler olabilir. Evlilik kararı veya kötü giden ilişkinizi bitirmek gibi fevri kararlar zamanı. Eşinizin ya da ortağınızın hayatındaki kararlardan sizde etkileniyor olabilirsiniz. İlişkinizde takıntılı olduğunuz konularda sorunlar çıkıyor olabilir. Onaylanmak ihtiyacınız bu dönem daha fazla olabilir.

İş hayatınızda sanatla uğraşıyorsanız verimli bir hafta içindesiniz. Fakat daha ciddi işlerle ilgileniyorsanız dikkatinizi toplamak zor olabilir. Zihin bulanık ve çok yoğun çalışıyor olabilirsiniz. İletişim yazmak, ticari ve teknik işler, yurtdışı bağlantılı konular, akademik konulardan biri veya bir kaçı ile ilgileniyorsanız ciddi bir koşturma içinde olabilirsiniz. Eşiniz ve ortağınızda size destek olduğunu söyleyebilirim.

Etiketler
Haftalık Burç Yorumları Burç