Mansur Yavaş duyurdu: Ankara'da 20 noktada, ücretsiz internet hizmeti başlatıldı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş, "İnternete erişim hakkının, temel bir insan hakkı olduğuna inanıyoruz. 20 meydanda ücretsiz Wi-Fi hizmeti vermeye başladık ve sene sonuna kadar 10 milyon m²'lik alana ulaşmayı planlıyoruz" dedi.

Mansur Yavaş duyurdu: Ankara'da 20 noktada, ücretsiz internet hizmeti başlatıldı

Ankara'da pandemi sürecinde uzaktan eğitim alan öğrenciler için 918 kırsal mahallede hayata geçirilen ücretsiz internet hizmeti, kentin meydanlarına taşındı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "İnternete erişim hakkının temel bir insan hakkı olduğuna inanıyoruz. 20 meydanda ücretsiz Wİ-Fİ hizmeti vermeye başladık ve sene sonuna kadar 10 milyon metrekarelik alana ulaşmayı planlıyoruz. Başkent’in geleceğini internet ağlarıyla örmeye devam edeceğiz" dedi.

Ücretsiz Wİ-Fİ hizmeti, ilk etapta 20 meydanda vatandaşların kullanımına açıldı.

Mansur Yavaş duyurdu: Ankara'da 20 noktada, ücretsiz internet hizmeti başlatıldı - Resim : 1

Kentin 35 meydanına yapılması planlanan çalışma kapsamında ilk etapta ücretsiz internet erişimi 6 Mart 2021 tarihi itibarıyla 20 meydanda aktifleştirildi.

Yavaş, "En kısa zamanda kentimizin farklı noktalarında toplam 10 milyon metrekarelik alana ücretsiz internet sağlamayı planlıyoruz" açıklamıştı.

Etiketler
Ankara Inter Mansur Yavaş