İktidar medyasında FETÖ polemiği: Mehmet Metiner ve Nihal Bengisu Karaca mahkemelik oldu!

AKP eski Milletvekili Mehmet Metiner’in “Nihal Bengisu Karaca varken Canan Kaftancıoğlu susmalı bence” paylaşımından sonra başlayan tartışma yeniden alevlendi.

İktidar medyasında FETÖ polemiği: Mehmet Metiner ve Nihal Bengisu Karaca mahkemelik oldu!

HaberTürk yazarı Nihal Bengisu Karaca, “Hukuki işlem başlatmış bulunuyorum” diyerek Twitter'dan yeni bir açıklama yaptı.

Karaca, açıklamasında “İşlerimin yoğunluğu nedeniyle bitik tetikçi Metiner hakkında bir girişimde bulunamamıştım. Nihayet gerekli hukuki işlemi başlatmış bulunuyorum. Ben ne demiştim? İktidar nezninde de itibarı yok. Hatta Türk Medya grubundan kovuldu Metiner.

Bu ispat edilmiş bir hakikat. Aradan 13 gün geçmesine rağmen Türk Medya grubu ‘Kovulmadı, kendi ayrıldı’ yönünde bir açıklama yapmadı. Bana attığı FETÖ ablası iftiralarının bedelini hukuken en ağır şekilde ödeyecek. Benim 17-25 Aralık darbe teşebbüsü sürecinde FETÖ’ye karşı nasıl savaştığımın binlerce şahidi var. En önemli şahit Recep Tayyip Erdoğan’dır” dedi.

"FETÖ ABLASI" DEMİŞTİ

Mehmet Metiner daha önce yaptığı açıklamada “Nihal Bengisu Karaca hak ettiğiniz cevabı anladığınız dilden alacaksınız. Bekleyiniz. İma ettiğiniz o FETÖ’den kapma haysiyetsiz bel altı dedikodularınız ve itibar suikastınız için de mahkemede hesaplaşırız.

Geçmişte FETÖ ablası olarak bilinen ve bugün FETÖ ağzıyla şahsıma hayasızca saldıran o kişinin yapıp ettiğini yanına koymayacağımı herkes görecektir. FETÖ’cülerin ağzıyla ve yalan bilgileriyle şahsıma saldırmanın bedelini ödetmezsem namerdim. Kavgaysa kavga. Hodri meydan” ifadelerini kullanmıştı.

Etiketler
Nihal Bengisu Karaca FETÖ Canan Kaftancıoğlu Mahkeme