Markalar ve Influencer’lar neden Instagram çekilişi yapıyor?

Hayatımıza yeni giren bir kavram olan Influencer, Instagram fenomenlerine verilen isimdir.

Markalar ve Influencer’lar neden Instagram çekilişi yapıyor?

Hayatımıza yeni giren bir kavram olan Influencer, Instagram fenomenlerine verilen isimdir. Bu fenomenler, daha çok takipçi ve etkileşim için farklı yollar dener. Bu yollardan biri de çekiliş yapmaktır.

Markalar ve Influencer’lar daha popüler hale gelmek, yeni takipçiler kazanmak ve reklam alarak gelirlerini artırmak için çekiliş yapar. Çekiliş sırasında bazı şartlar konularak, bu şartları sağlayanların katılımı gerçekleştirilir. Örneğin; paylaşımda kullanılan görseli beğenme, en az üç arkadaşı etiketleme ve yorum yapma gibi şartlar uygulanabilir. Fakat, tüm yorum yapanların bu şartları sağladığından emin olmak oldukça zordur. Tek tek tüm yorumları inceleyerek, etiketleme yapmayanları silmek vakit kaybına yol açar. Bu nedenle, filtreleme özelliği olan bir program kullanmak gerekir.

Yeni takipçi kazanmak kadar var olan takipçilerin güvenini tazelemek de önemlidir. Bu nedenle çekiliş esnasında hakkaniyete uygun davranılması gerekir.

Markalar ve Influencer’ların popülerliğini artırmak için kullandığı yolların, Instagram tarafından belirlenen kurallara da aykırı olmaması gerekir. Hileli işlemler sonucu gerçekleştirilen çekilişler, Instagram tarafından sayfanın kapatılmasına yol açar. Bu nedenle her zaman hilesiz yollar tercih edilmelidir.

Instagram Çekilişleri Takipçi Kazanımı Sağlar mı?

Instagram çekilişleri, yeni takipçilerin kazanılmasını sağlar. İstedikleri markaya ait bir telefonun ya da bir mutfak aletinin çekilişle verildiğini göre Instagram kullanıcıları, sayfayı takip etmeye başlar. Özellikle çekilişte takip etme şartı varsa; hesap, yeni takipçiler kazanır. Çekiliş sonuçlarının şeffaf bir şekilde elde edilmesi, yeni gelen takipçilerin çekilişten sonra bile takibi bırakmamasına katkı sağlar. Bu sayede, kalıcı bir takipçi kitlesi elde edilir.

Çekiliş sonucu verilen ürünün hedeflenen kitleye uygun olması da takipçi sayısını artırır. Örneğin; mutfak ürünleri satan bir sayfada yapılacak çekilişte, genellikle erkeklerin kullandığı bir ürün verilmesi; istenilen takipçilere ulaşılmasını engeller. Bunun yerine mutfak ürünleri arasında yer alan ve çok talep gören bir ürün için çekiliş yapmanız daha etkili bir yoldur.

Instagram Çekilişi Yaparken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Instagram’da çekiliş yaparken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta, adil bir çekiliş olmasıdır. Çekilişi canlı yayınlamak, takipçilerinizin güvenini kazanmanız için etkili bir yoldur. Fakat canlı yayın esnasında yaşanacak aksaklıkların takipçilere yansıması ile takipçi kaybı ortaya çıkabilir. Belirlenen tarih ve saatte çekilişin yapılmaması ise itibar kaybına yol açar. Bu nedenle, güvenilir bir program kullanarak, aksaklıkların önüne geçmeniz gerekir.

Güvenilir olmayan çekiliş programları, sunduğunuz hediyelerinde dolandırıcıların eline geçmesine yol açar. Çekiliş sırasında sadece belirledikleri kişiler arasından birini seçen dolandırıcılar, hediyeyi istedikleri kişiye verirler. Bu nedenle güvenilir olmayan programları, kullanmamanız gerekir.

Eğer farklı gönderileriniz için ortak bir çekiliş yapmak isterseniz, bu özelliği size sunan bir program seçmeniz gerekir. Ayrıca, Youtube videolarınızın altında yapılan yorumları da çekilişe dahil etmek için uygun bir programa ihtiyaç vardır. Bu nedenle ihtiyaçlarınızı belirledikten sonra uygun bir program tercih etmeniz gerekir.

En Güvenilir Instagram Çekiliş Sitesi Hangisidir?

En güvenilir Instagram çekiliş sitesi, kazanamasalar bile takipçilerinizi hayal kırıklığına uğratmaz. Çekilişe katılan kişilerin aklında herhangi bir hile olduğuna dair şüphe oluşturmaz. Bu nedenle, elde etmek istediğiniz popülerliğe ulaşmanızı kolaylaştırır.

Simpliers aradığınız güveni ve profesyonelliği size sunar. Kurumsal Instagram hesaplarından aldığı referanslar neticesinde, daha kullanmadan size güven verir. Satın almalarınız esnasında kullandığı güvenli ödeme sistemleri de sorunsuz bir şekilde ödemelerinizi yapmanızı sağlar. Üstün özellikleri ile Simpliers güvenilir bir Instagram çekilişi için en kolay yoldur. Hızlı bir şekilde kazanan kişinin belirlenmesi için oldukça profesyonel bir sistem kullanır.

Etiketler
Instagram