'Videonu izledim aklıma geldin' mesajı alınca özel görüntülerini arkadaşlarına yollayan eski eşinden şikayetçi oldu

Nida Nur Yıldız, Burak Eltiler ile 2018'de evlendi 2019'da da boşandı. Bu süreçte özel görüntülerini çeken eski eş, boşanma aşamasında o görüntüleri arkadaşlarına yolladı. Gelen mesajlardan sonra harekete geçen talihsiz kadın suç duyurusunda bulundu.

'Videonu izledim aklıma geldin' mesajı alınca özel görüntülerini arkadaşlarına yollayan eski eşinden şikayetçi oldu

MERSİN'de Nida Nur Yıldız, 5 ay evli kaldığı B.E. hakkında, özel görüntülerini cep telefonundan arkadaşlarına gönderdiği iddiasıyla şikayetçi oldu. Sosyal medyada eski eşiyle ilgili paylaşımlar yapan Yıldız'a kullanıcılar mesajla destek verdi.

Kentte esnaflık yapan B.E. ile 8 Eylül 2018'de hayatını birleştiren Nida Nur Yıldız, 10 Ocak 2019'da da boşandı. Bu süreçte özel görüntülerini çeken eski eşi B.E., boşanma aşamasındayken iddiaya göre görüntüleri arkadaşlarıyla sohbet uygulamasındaki bir gruba yolladı.

Kendisine gelen mesajlardan sonra harekete geçen Yıldız, araştırma sonucu gelin gittiği evde, eşinin 3 farklı kadınla çekilmiş görüntülerini de buldu. Delilleri toplayan Yıldız, savcılığa suç duyurusunda bulundu.

'Videonu izledim aklıma geldin' mesajı alınca özel görüntülerini arkadaşlarına yollayan eski eşinden şikayetçi oldu - Resim : 1

"SENİN HAAYTIN BENİM İKİ DUDAĞIMIN ARASINDA"

Severek evlendiği, aynı yastığa baş koyduğu adamın şantajcı olduğunu öğrendi. Kocası tarafından evden kovulan Nida Nur Yıldız'ı eski eşi Burak Etiler'in ablası aradı ve "Senin hayatın benim iki dudağım arasında." dedi.

Eski kocasının arkadaş çevresinden gelen mesajlardan bunalan genç kadın delilleri topladıktan sonra savcılığa suç duyurusunda bulundu.

'Videonu izledim aklıma geldin' mesajı alınca özel görüntülerini arkadaşlarına yollayan eski eşinden şikayetçi oldu - Resim : 2

Nida Nur Yıldız bu paylaşımın altında; "Bir insan namusunu kocasından kurtarmaya çalışmamalı, tüm kadınlara cesaret olsun bu savaşım." yazdı.

'Videonu izledim aklıma geldin' mesajı alınca özel görüntülerini arkadaşlarına yollayan eski eşinden şikayetçi oldu - Resim : 3

Kentte esnaflık yapan B.E. ile 8 Eylül 2018'de hayatını birleştiren Nida Nur Yıldız, 10 Ocak 2019'da da boşandı. Bu süreçte özel görüntülerini çeken eski eşi B.E., boşanma aşamasındayken iddiaya göre görüntüleri arkadaşlarıyla sohbet uygulamasındaki bir gruba yolladı. Kendisine gelen mesajlardan sonra harekete geçen Yıldız, araştırma sonucu gelin gittiği evde, eşinin 3 farklı kadınla çekilmiş görüntülerini de buldu. Delilleri toplayan Yıldız, savcılığa suç duyurusunda bulundu.

'Videonu izledim aklıma geldin' mesajı alınca özel görüntülerini arkadaşlarına yollayan eski eşinden şikayetçi oldu - Resim : 4

SOSYAL MEDYADA DESTEK BULDU

Mersin'de yaşanan şantaj olayı sonrasında Twitter'da #BurakEtilertutuklansın etiketi TT oldu.

Olay sonrası sosyal paylaşım sitelerinden yaşadıklarını paylaşan Yıldız'a, kullanıcılar mesajlarıyla destek verdi. Kamuoyundan destek isteyen Yıldız, paylaşımının altında, "Bu benim onur ve şeref mücadelemdir. Yanımda duran herkese teşekkür ederim" ifadesini kullandı.