CHP'de Ali Narin adaylığını açıkladı

CHP Kadıköy İlçe Başkanı Ali Narin, 5 Ocak pazar günü yapılacak ilçe kongresi öncesi adaylığını resmen açıkladı.

CHP'de Ali Narin adaylığını açıkladı

CHP Kadıköy İlçe Başkanı Ali Narin, 5 Ocak pazar günü yapılacak ilçe kongresi öncesi adaylığını resmen açıkladı.

İlçe Binasında gerçekleşen toplantıya Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, önceki belediye başkanı Aykurt Nuhoğlu, İstanbul Milletvekili İbrahim Kaboğlu, Meclis üyeleri ve kalabalık bir partili grubu katıldı.

CHP'de Ali Narin adaylığını açıkladı - Resim : 1

Eski ilçe başkanları Türer Ercan ve Güven Aydoğmuş ile Kadıköy siyasetinin önemli ismi Bozkurt Nuhoğlu da Narin’e destek verdi.

31 Mart ve 23 Haziran yerel seçimlerinde Kadıköy’ün en yüksek oy oranına sahip iki ilçeden biri olduğuna dikkat çeken Ali Narin, “Gelecekteki hayalimiz eşitçe adil bir ülkede yaşam hakkıdır. Kadıköy hayalimiz, İstanbul ve Türkiye hayalidir”ifadelerini kullandı.

İktidar partisi AKP’nin, halkın yoğun biçimde yaşadığı sıkıntıları görmezden geldiğine dikkat çeken Ali Narin, “AKP hayati sorunları görmezden geliyor. Son olarak Kanal İstanbul projesi, sadece İstanbul’un değil tüm Türkiye’nin sorunudur. Yoğun biçimde yaşanan iklim krizini tetikleyecek olan bu proje geleceğimizi yok edecek sıkıntıları beraberinde getirmektedir. İktidar sorunlara çözüm üretmek niyetinde değildir. Biz CHP olarak, ‘kimsesizlerin’ kimsesiyiz. Hakça ve adil yaşamak tüm yurttaşlarımızın hakkıdır. Kurucu önderimiz Atatürk’ün değerlerinden zerre sapmadan yolumuza devam edeceğiz.

Unutulmasın ki, sorunlarla mücadele etme noktasında CHP, halkımızın umududur. Cumhuriyetin mayasında hakikat ve ilericilik vardır. Bu noktada Kadıköy ilçesi önemli bir sorumluluk taşımaktadır. Bu sorumluğu üstlenmek, örgütlü mücadeleyi devam ettirmek ve CHP’yi iktidara taşımak için yeniden adaylık süreci içine girdik. Bugüne değil, yarını ve çağı hedefleyen bir anlayışla ilk seçimlerde partimizi iktidara taşıyacağımıza da inanıyorum” dedi.

Etiketler
CHP kurultayı Kadıköy Kongre